Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Hinnavõrdlus paljastab: milline parkla on külastajatele soodsaim ja milline kalleim

Copy
Hinnavõrdlus näitab, et kõige soodsam parkimine on Fahle linnakus, kus ööpäeva hind on 1,50-4 eurot, samas kui Noblessneris on ööpäevane parkimine kõige kallim, välja tuleb käia 10-15 eurot.
Hinnavõrdlus näitab, et kõige soodsam parkimine on Fahle linnakus, kus ööpäeva hind on 1,50-4 eurot, samas kui Noblessneris on ööpäevane parkimine kõige kallim, välja tuleb käia 10-15 eurot. Foto: Erakogu.

Tallinnasse on kerkinud mitmeid moodsaid elu- ja ärikvartaleid, kus vajatakse mugavat parkimist. Hinnavõrdlus näitab, et kõige soodsam parkimine on Fahle linnakus, samas kui Noblessneris on parkimine kallim.

Ööpäevaringne parkimine on kõige soodsam Fahle linnakus, kus ööpäeva eest tuleb tasuda 1,50 kuni 4 eurot. Kõige kallim 24-tunni parkimine on Noblessneris, kus ööpäev maksab 10 kuni 15 eurot. Tammsaare ärikeskuses saab sama perioodi parkida kümne euro eest. Südalinnas, Rotermanni parklas, on ööpäevane parkimine 6 eurot. Sama hind kehtib ka Porto Francos ja Telliskivis, Ülemistes on hind aga 5 eurot.

Oluline on märkida, et igas piirkonnas on erineva hinnaklassiga parkimisvõimalusi. Näiteks Telliskivis on tunnihinnad 2-8 eurot, Rotermannis 3-6 eurot ja Ülemiste Citys 1-4 eurot. Fahle kvartalis jääb parkimistasu tunni eest hinnavahemikku 1-2 eurot. 

Tagasi üles