Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Tallinna kesklinnas täitub kaua tühjalt seisnud krunt

Copy
Tartu mnt 44 eksiisprojekt.
Tartu mnt 44 eksiisprojekt. Foto: AvalonEstates

Tallinnas kesklinnas Tartu maantee ääres kaua tühjalt seisnud krundile ehitatakse äri- ja kortermaja, mis peaks valmima juba järgmisel sügisel, kirjutab ERR.

Ettevõte AvalonEstates ehitab aadressile Tartu maantee 44 viie- kuni kaheksakorruselise elu- ja ärihoone, mis täidab maatüki, kus kunagi asus restoran Seiklusjutte Maalt ja Merelt.

Arhitektuuribüroo Korrus projekteeritud kolme trepikojaga hoone kasvab kesklinnast lennujaama poole astmeliselt viie korruse pealt kaheksa korruseni. Maja keskele on jäetud läbi kahe korruse ava, mille kaudu saavad liigelda nii jalakäijad kui ka sõidukid.

Hoone esimesele korrusele tulevad kõrgete lagede ja suurte vitriinakendega äripinnad, teisele korrusele büroopinnad ning kõrgematele korrustele korterid.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Avaloni juhatuse liige Marko Noormets lisas, et uus kinnisvara tuleb modernne. «Loome Tallinna kesklinna silmapaistvalt modernsed ja nutikad kodud, aga ka bürood ja kaubanduspinnad, kus iga detail on põhjalikult läbi mõeldud ning fookus seatud jätkusuutlikkusele,» märkis ta.

Tagasi üles