Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Tiivel läheb Apollo Groupi juhtima, Postimees Grupi juhiks saab Soomre

Copy
Silver Soomre
Silver Soomre Foto: Mihkel Maripuu

Apollo Groupi praegune tegevjuht Liisi Znatakov siirdub vanemapuhkusele ning ettevõtet asub juhtima Postimees Grupi senine juhatuse esimees Toomas Tiivel, kelle ameti meediakontsernis võtab üle Silver Soomre.

Postimees Grupi uus tegevjuht on alates 1. augustist senine tellimuste äri juht ja juhatuse liige Silver Soomre, praegune juhatuse esimees ja tegevjuht Toomas Tiivel liigub kontserni sees teise ametisse ning asub Apollo Groupi tegevjuhi kohale.

Tiivel alustas Postimees Grupi tegevjuhina kolme aasta eest, nüüdseks on ta taganud ettevõtte stabiilse arengu ja juhtimiskultuuri.

«Lahkun kahetiste tunnetega,» lausus Tiivel. «Ühelt poolt on kurb maha jätta suurepäraseid inimesi nii Postimehe majas kui ka maakondlikes toimetustes, kellega oleme kolme aasta jooksul palju saavutanud. Teisalt pakub Apollo väga põnevat väljakutset ettevõtte laienemisplaanide elluviimisel. Olen veendunud, et Silveriga saab Postimees Grupp suurepärase juhi, kes tunneb väga hästi meediaäri ja on viinud meie tellijate arvu uutesse kõrgustesse.»

«Toomas on tõestanud ennast Postimehe eesotsas võimeka juhina ja alates aasta algusest löönud aktiivselt kaasa Apollo nõukogus, mistõttu tundus ta väga loogiline valik kõnealust positsiooni üle võtma,» ütles Apollo Groupi ja Postimees Grupi nõukogu liige Kristel Volver. «Senine tellimuste äri juht Silver on selles ametis väga hästi hakkama saanud. On hea meel, et kontserni suurus annab võimaluse tipptasemel sisemisteks karjääriliikumisteks.»

Postimees Grupi uus juht Silver Soomre nentis, et ajakirjandus- ja meediamaastikul toimuv digipööre koos globaalse konkurentsiga toob lähiaastatel palju proovikive nii ärimudeli uuendamisel kui ka parima sisu pakkumisel.

«Kindlasti lähtume üha rohkem meie lugejast, kelle soovidega arvestame, ning pakume jätkuvalt kiireid ja usaldusväärseid uudiseid, sisukaid analüüse ja arvamusartikleid ning meelelahutust,» lausus ta. «Jätkub ka digitaalse meediamaja ülesehitamine, et inimeste, loovuse ja tehnoloogia tulemusel areneks kvaliteetne ja usaldusväärne ajakirjandus.»

Apollo Groupi praegune tegevjuht Liisi Znatakov siirdub vanemapuhkusele.

Tagasi üles