Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Investor kurdab: valitsuse otsust noolival ettevõttel on maksuvõlad ja puudub majandusaasta aruanne

Copy
Fermi Energia tuumajaama makett.
Fermi Energia tuumajaama makett. Foto: Madis Veltman

Postimehega võttis ühendust Fermi Energia investor, keda tabas kui välk selgest taevast Funderbeami teade, et aktsiatega kauplemine on peatatud, firmal on maksuvõlg ja majandusaasta aruannet ka ei ole.

Täna teatas Fermi Energia investor Postimehele, et firma aktsiatega on Funderbeamis kauplemine peatatud. Investor sai sellest niimoodi teada, et ta tahtis tehingut teha, mille peale öeldi talle Funderbeamist, et ei saa. Aga ei saavat seetõttu, et Fermi Energia pole esitanud tähtaegselt majandusaasta aruannet. «Lisaks on Fermil tekkinud 26 000+ eurone maksuvõlg olukorras, kus viimase kvartali käive üldse oli 27 000 eurot,» kurtis investor.

Fermi Energia juhatuse liige Kalev Kallemets ütles telefonis, et majandusaasta aruanne esitati küll investoritele ja oli Funderbeami materjalidega kaasas, aga Äriregistrisse ei jõudnud see seetõttu, et üks juhatuse liige olla unustanud allkirja alla panna. See viga lubati aga kohe parandada. Neljapäeva pärastlõunaks oligi Fermi Energia majandusaasta aruanne äriregistrisse ilmunud.

Tagasi üles