Töötukassa juht astus erakonnast välja

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Paavel
Meelis Paavel Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Alates 1999. aastast sotsiaaldemokraatide sekka kuulunud töötukassa juht Meelis Paavel otsustas erakonnast lahkuda.

«Ma olin sisimas nii otsustanud, et kui ma osutun valituks, siis ma ei tahaks kuuluda ühtegi erakonda,» rääkis taas töötukassa juhiks valitud Meelis Paavel.

Paaveli sõnul ei mõjutanud tema senine parteiline kuuluvus kuidagi töötukassa tööd. «Vähemalt ma ise loodan nii,» sõnas ta. Küll aga  oli aeg-ajalt olukordi, kus  mehe enda sõnul ebaõiglaselt heideti ette tema tegevust töötukassas ja kuuluvust erakonda. «Tänasel päeval seda võimalust enam ei ole. See on väga tähtis,» lisas ta.

Ta selgitas, et töötukassa on tänapäeval väga suur organisatsioon ja selle juhtimine vajab erinevate osapoolte usaldust. «Meile on tähtis, et ei tekiks vähimatki kahtlust töötukassa sõltumatuses. Sellepärast ma selle otsuse tegingi,» selgitas Paavel.

Paaveli sõnul viib tema lahkumine erakonnast tänase olukorra vastavusse tegelikkusega, viidates sellele, et ta on juba aastaid olnud nö passiivne parteiliige.

«Kuigi erakonda kuulumine ei ole selle ameti puhul olnud keelatud, ma arvan, et keegi ka ei usu, et töötukassat oleks erakondlikult juhitud,» kinnitas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles