Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Maximast tulnud Arco Vara uus juht: Lidl ei tohiks üllatada, aga ikkagi üllatab (2)

Copy
Kinnisvarafirma Arco Vara uus juht Kristina Mustonen näeb ettevõtte kasvuvõimalusi Balti riikides ja Bulgaarias.
Kinnisvarafirma Arco Vara uus juht Kristina Mustonen näeb ettevõtte kasvuvõimalusi Balti riikides ja Bulgaarias. Foto: Madis Veltman

Tallinna börsil noteeritud kinnisvarafirma Arco Vara juhiks sai sel nädalal Kristina Mustonen. Ettevõtte nõukogu esimees Tarmo Sild usub, et uue juhi eestvedamisel saab kasvav ja kasumlik Arco Vara jätkata ambitsioonikaid plaane.

Teisel tööpäeval intervjuud andes tunnistas viimase ametina pikalt poeketi Maxima Eesti haru juhtinud Kristina Mustonen, et ehkki on kinnisvaravaldkonda ammu põnevaks pidanud, peab ta esmalt sisse elama ja end selle äri köögipoolega kurssi viima. Arco Vara seniselt juhilt Miko Niinemäelt võtab Mustonen töö kõige täiega üle sügiseks, ning selleks ajaks on pilt selge, usub ta.

Millega Arco Vara suutis teid juhiks meelitada?

Oluline motiveeriv tegur oli Arco Vara strateegiline visioon jätkusuutlikust kasvust ja laienemisest kinnisvaraturul, eriti Balti riikides ja Bulgaarias. Need riigid pakuvad kinnisvaraarenduseks tohutuid võimalusi. Soovin innukalt rakendada oma teadmisi nendel turgudel kasu saamiseks.

Kas Arco Vara pole väike ettevõte, võrreldes eelmiste äridega, mida juhtisite?

Mind huvitab rohkem see, mida saan ettevõttes koos meeskonnaga saavutada. Kui suured on projektid, kui ambitsioonikad on omanikud. Milline on minu roll ja kui suur on mu tegevusvabadus. Nii Maximas, HKScanis kui Bauhofis oli ka vabadus ja hästi suured põnevad projektid. Mulle näib, et kinnisvara on minu karjääris uus põnev valdkond.

Kinnisvaraturul pole vist praegu kõige kergemad ajad?

Täpselt. Mulle meeldivad väljakutsed.

Tagasi üles