Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Tallinki nõukogu liikmed: Infortari pakkumine annab võimaluse, aga ei kohusta aktsiaid müüma

Copy
Infortari briifing Tallinki aktsionäride vabatahtliku ülevõtmispakkumise asjus. Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.
Infortari briifing Tallinki aktsionäride vabatahtliku ülevõtmispakkumise asjus. Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt. Foto: Sander Ilvest

Tallinki nõukogu liikmed avaldasid arvamust Infortari vabatahtliku ülevõtmispakkumise kohta Tallink Grupi aktsionäridele. Avalduse teinud nõukogu liikmed ei kavatse pakkumises osaleda.

Tallinki nõukogu liikmed ja arvamuse koostajad on Enn Pant (esimees), Kalev Järvelill, Ain Hanschmidt, Eve Pant, Toivo Ninnas, Colin Douglas Clark ja Raino Paron, teatas ettevõte börsile.

«Kõik nimetatud nõukogu liikmed on arvamusel, et pakkumisel ei ole negatiivset mõju Tallinkile, Tallinki huvidele ega tema töösuhetele töötajatega,» leiavad Enn Pant, Kalev Järvelill, Ain Hanschmidt, Eve Pant ja Toivo Ninnas. «Nõukogu liikmed märgivad, et pakkumise hind on võrreldes Tallinki aktsiate turuhinnaga madal, mistõttu ei ole pakkumine eelduslikult atraktiivne jaeinvestoritele, kelle tehingumahud on väiksemad ning kellele ei ole tehingute tegemisel takistuseks Tallinna või Helsingi börsi väike likviidsus. Nõukogu hinnangul võib aga pakkumine olla atraktiivne suurematele investoritele, kes soovivad erinevatel põhjustel investeeringust väljuda.»

Tagasi üles