Päevatoimetaja:
Angelina Täker

India miljardäri poja pulma pealt kokku ei hoita

Copy
Reliance Industries nõukogu esimees Mukesh Ambani koos oma naise Nita Ambani ja abielluva poja Anant Ambaniga enne pulmatseremooniat.
Reliance Industries nõukogu esimees Mukesh Ambani koos oma naise Nita Ambani ja abielluva poja Anant Ambaniga enne pulmatseremooniat. Foto: EPA / Scanpix

India miljardäri Mukesh Ambani poeg abiellus reedel pillaval tseremoonial, mis on saanud tähelepanu nii Indias kui välismaal. Miljardärile kuulub 260 miljardit dollarit väärt äriimpeerium Reliance Industries, mille alla kuuluvad näiteks energeetika-, kütuse-, IT-, meelelahutus-, jaeäri- jm ettevõtted.

Kuigi tavainimest võib rikkurite pulmatrall külmaks jätta või hoopis vihastada, hoolitsevad huvi eest Bollywoodi tähed ja meediakajastus. Samas küsitakse sotsiaalmeedias üha rohkem, kas selline pidu on üha kasvava rikkuselõhega Indias üldse kohane.

Ambiani noorim, 29-aastane poeg Anant abiellub oma kauase sõbratari Radhika Merchantiga, kes on sama vana. Pulmapidu toimub Mumbais ja kohal on tähed ja poliitikud, näiteks Kim Kardashian, Mike Tyson, Tony Blair ja Boris Johnson. Pulmapeole järgneb kolm päeva vastuvõtte.

Tagasi üles