Elisa reisikindlustus tekitab segadust

Angelina Täker
, ajakirjanik
Uuendatud 28. juuni 2024, 15:17
Copy
Elisa logo.
Elisa logo. Foto: Elisa

Elisa edastas klientidele kirja, milles teatas maikuus toimuvast paketivahetusest, lubades hulga uusi hüvesid, sealhulgas reisikindlustust. Kuid nüüd ootab kliente ees ootamatu üllatus.

«Märtsis saadeti esimene kiri maikuus toimuva paketivahetuse kohta ja loetleti üles, mis kõik uues, loomulikult kallimas paketis on. Muu hulgas oli ka reisikindlustus. Jutt käib siis selle aasta maikuust. Nüüd tekkiski vajadus reisikindlustuse järele juuli lõpus ja Elisa iseteenindusest vaatab vastu teade: «Alates 17.07.24 lõpetab Elisa reisikindlustuse teenuse vahendamise.» Ehk siis lubatud reisikindlustus kehtis paketimuudatuse tegemiseni ja natuke peale,» märkis üks Elisa klient Postimehele.

Elisalt lähemalt uurides selgitas Elisa tootejuht Greiti Keldu, et ettevõte jõudis kindlustusandja Compensa Vienna Insurance Groupiga kokkuleppele, et reisikindlustuse poliis jätkub klientidele, kellel on see aktiveeritud. «Elisa kliendid, kes aktiveerisid reisikindlustuse poliisi enne 18. juunit 2024, saavad jätkata reisikindlustuse kasutamist kuni aasta lõpuni.»

Tagasi üles