Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Bussid rahvast täis: Lux Express teeb jaaninädalal üle 40 lisareisi

Copy
Lux Expressi bussid Tartu bussijaamas.
Lux Expressi bussid Tartu bussijaamas. Foto: Sille Annuk / Scanpix

Ainuüksi jaanipäeva nädalal lisab Lux Express oma sõiduplaanidesse 42 lisareisi, pakkudes reisijatele 2352 täiendavat istekohta, et rahuldada suuremat nõudlust. Lisareisid toimuvad eelkõige Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Tartu liinidel.

Oluline on märkida, et mais ja juunis on Lux Express raudteeremondist tingitud häirete ja reisijatevoo teenindamiseks lisanud Tallinn-Tartu liinile kokku ligi 90 reisi, mis moodustavad üle 4000 istekoha.

Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos ütles, et Lux Express soovib alati pakkuda oma reisijatele parimat võimalikku teenust. «Loodame, et lisareisid aitavad leevendada nõudlust ning võimaldavad kõigil soovijatel mugavalt ja turvaliselt sihtkohta jõuda,» sõnas ta.

Roos täpsustas, et kuigi Lux Express lisas pühade-eelsetele ja -järgsetele kuupäevadele üle 2300 istekoha, on jaanipäevaaegne nõudlus väga suur ning paljud reisid on juba välja müüdud. 

Kui keegi on hetkel juba soovitud bussipiletitest jaanipäevaaegsele reisile ilma jäänud, tasub kindlasti luxexpress.eu lehel pilk peal hoida, kuna iga reisi puhul tuleb ette ka tagastusi ning tagastatud istekohad pannakse automaatselt uuesti müüki.

Alates 15. juunist avas Lux Express ka suvise liini Tartu ja Kuressaare vahel ning lisas Tallinna-Kuressaare liinile suveks täiendavaid väljumisi. Lisaks täiendustele Kuressaare liinidel hakkasid 15. juunist sõitma ka Tallinna-Haapsalu liini suvised lisaväljumised.

Kuressaare

Tartu-Kuressaare 9.20-15.05, iga päev

Kuressaare-Tartu 16.55-22.30, iga päev

Tallinn-Kuressaare 9.55-13.40, iga päev

Kuressaare-Tallinn 15.35-19.20, iga päev

Haapsalu

Tallinn-Haapsalu 15.15-16.55, iga päev

Haapsalu-Tallinn 20.00-21.40, iga päev

Tagasi üles