Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Air Baltic avaldas oma populaarseimad lennusihtkohad Tallinnast

Copy
Air Balticu lennuk.
Air Balticu lennuk. Foto: Taavi Sepp

Lennufirma Air Baltic avalikustas oma reisijate eelistatuimad lennusihtkohad Tallinnast, milleks kujunesid München, Malaga ja Amsterdam. Analüüsides piletimüügi andmeid ja reisimustreid, on lennufirma tuvastanud valiku sihtkohti, mis kujunevad 2024. aasta juulis reisijate seas populaarseks.

Tallinnast pakub Air Baltic kolme lendu nädalas Münchenisse ja Malagasse ning igapäevast ühendust Amsterdamiga. Lisaks mainitud sihtkohtadele on juulis Tallinnast kõige populaarsemate Air Balticu lennuliinide hulgas ka Pariis, Berliin, Brüssel ja Nice. Järgmise kuu reisieelistused iseloomustavad inimeste huvi nende sihtkohtade vastu, mis pakuvad võimalusi puhkuse- ja ärireiside ühendamiseks.

Eelmisel kuul lisas Air Baltic kolm uut lennuliini Tallinnast Billundi, Maltale ja Burgasesse ning plaanib suve lõpus lisada otselennud Palma de Mallorcale ja eelseisvaks talvehooajaks Kittilässe. Sel aastal ühendab lennufirma Eesti pealinna 25 otselennuliiniga ja pakub oma enam kui 20 koodijagamispartneri kaudu ühe vahemaandumisega ühendusi kogu maailmaga.

Lisaks sellele plaanib lennufirma käivitada otselennud uude ainulaadsesse sihtkohta – Madeirale, mis saab ühenduse Riiaga kolm korda nädalas. Madeira on tuntud fantastiline puhkusesihtkoht oma suurepäraste maastike ja hingematva loodusega.

Air Baltic pakub reise rohkem kui 130 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest, Tamperest ja hooajaliselt Gran Canarialt, omades laia lennuvõrgustikku, mis ulatub Euroopasse, Põhjamaadesse, Aafrikasse, Lähis-Itta ja Kaukaasiasse.

Tagasi üles