NIŠIÄRID SAAVAD HOO Omniva pakiautomaatidest saab nüüd saata pakke üle kogu maailma

Sander Silm
, majandusajakirjanik
Copy
Kui varasemalt said erakliendid oma pakid, mis liikusid Baltikumist kaugemale, ainult postkontorist teele panna või siis kasutada kallimat kullerteenust, siis nüüd on sama võimalus ka pakiautomaadis, kust eelnevalt Omniva iseteeninduskeskkonnas vormistatud pakk võib liikuda üle maailma, enam kui 200 riiki.
Kui varasemalt said erakliendid oma pakid, mis liikusid Baltikumist kaugemale, ainult postkontorist teele panna või siis kasutada kallimat kullerteenust, siis nüüd on sama võimalus ka pakiautomaadis, kust eelnevalt Omniva iseteeninduskeskkonnas vormistatud pakk võib liikuda üle maailma, enam kui 200 riiki. Foto: Marko Saarm

Omniva uuendas oma teenuste valikut ning nüüd on võimalik saata pakke pakiautomaatidest üle maailma. Teenus on kättesaadav nii era- kui äriklientidele ning toimib kõikides Balti riikides. Pakke saab saata 237 riiki.

Omniva äriarenduse juhi Mari-Liis Küppari sõnul on uus teenus mõeldud nii era- kui ka äriklientidele. «Varasemalt said erakliendid oma pakid, mis liikusid Baltikumist kaugemale, ainult postkontorist teele panna või siis kasutada kallimat kullerteenust. Nüüd on sama võimalus ka pakiautomaadis, kust eelnevalt Omniva iseteeninduskeskkonnas vormistatud pakk võib liikuda üle maailma, enam kui 200 riiki.»

Küppar lisab, et tänaseks on pakiautomaat paljudele inimestele kodulähedasem valik kui postkontor või pakipunkt, mistõttu muutub rahvusvahelise saadetise teenus siinsetele inimestele veelgi kättesaadavamaks.

Tagasi üles