Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Luminori pensionifondid investeerivad Raft Capital Baltic aktsiafondi

Copy
Luminori pensionide fondijuht Vahur Madisson.
Luminori pensionide fondijuht Vahur Madisson. Foto: Remo Tõnismäe

Balti riikide väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete kasvu ja arengu toetamiseks investeerisid Luminori hallatavad Eesti, Läti ja Leedu pensionifondid uude erakapitalil põhinevasse investeerimisfondi Raft Capital Baltic Equity Fund. Luminori investeeringute kogumaht esimeses rahastusetapis oli 13,5 miljonit eurot.

Raft Capital Baltic on alternatiivne investeerimisfond, mille strateegia näeb ette investeeringuid väikestesse ja keskmise suurusega Baltikumi kasvupotentsiaaliga ettevõtetesse.

«Raft Capital Baltic aktsiafondi fondivalitseja meeskonna kogemus ja senised tulemused investeerimisvaldkonnas ning väärtuspõhimõtted jätkusuutlikkuse teemal on kooskõlas Luminori pensionifondide pikaajaliste eesmärkidega. Selle investeeringuga saame luua Baltikumi ettevõtetele täiendavaid rahastusvõimalusi. Aitame siinse regiooni ettevõtetel kasvada ja seatud eesmärke saavutada ning saame seeläbi anda hoogu juurde kogu Baltikumi ettevõtluskeskkonnale laiemalt,» ütles Luminori pensionifondide fondijuht Vahur Madisson.

Tagasi üles