Allamäge veerev Ampler koondab taas

PM Majandus
Copy
Ampleri elektriratas.
Ampleri elektriratas. Foto: Ampler

Saneerimisel elektrijalgrataste tootja Ampler Bikes, kes on viimase kahe aastaga vähendanud töötajate arvu umbes saja võrra, teatas järjekordsest koondamisplaanist, kirjutab Äripäev.

Funderbeamis investoritele esitatud aruannete järgi töötas Ampler Bikesis kahe aasta eest 172 töötajat. Tänavu märtsiks oli see arv vähenenud 68ni. Nüüd andis Ampler Bikes töötukassale teada, et plaanib töömahu vähenemise tõttu veel üheksa töötajat koondada.

Loe pikemalt Äripäevast.

Elektrijalgrataste tootja Ampler Bikes OÜ esitas Harju maakohtule saneerimisavalduse eelmise aasta. Ühtlasi kinnitati siis, et jätkatakse tegevust, et täita kõik senised ja tulevased tellimused. 

«Viimased aastad on olnud Ampler Bikesi jaoks keerulised ning elektrijalgrataste turu olukord halvenes eriti 2023. aasta alguses. Seetõttu jäid rattad lattu seisma ning tekkisid probleemid rahavoogudega. Meil on tugev usk Amplerisse, maailmatasemel toodetesse ning hoiame ettevõtte saneerimise ajal töös,» ütles Ampler Bikesi juhatuse liige Kristjan Maruste toona.

Kristjan Maruste Kõu Mobility Group omandas elektrirataste tootja 2024. aasta veebruaris. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles