Telia lisas 5G-kiirused kõigisse erakliendi mobiilipakettidesse (1)

PM Majandus
Copy
Telia mobiilimast.
Telia mobiilimast. Foto: Telia

Telia tõi 10. juunil esimese kohaliku mobiilioperaatorina välja uued eraklientidele mõeldud mobiilipaketid, mis on kõik varustatud 5G-võimekusega.

Telia ühendusteenuste osakonna juhi Evelin Neeroti sõnul on mobiilipakettide värskendamine iga paari aasta tagant tavapärane praktika. «Viimase paari aastaga on 5G-seadmete hulk meie võrgus väga kiiresti kasvanud ning täna kasutavad juba pea pooled Telia mobiilikliendid 5G-telefone. Samuti oleme suure osa Eesti elanikkonnast tänaseks katnud 5G-võrguga. Seega on igati õige aeg teha 5G-tehnoloogia eelised laiemalt kättesaadavaks,» märkis Neerot.

Alates 10. juunist saavad Telia erakliendid valida viie erineva Mobiilse elu paketi vahel, mis kõik sisaldavad ka 5Gd. Valikusse kuuluvad 3 GB, 8 GB, 16 GB, 50 GB ja piiramatu mahuga paketid. Neist neli viimast on jagatavad paketid, mis tähendab, et sisalduvat andmemahtu saab jagada kuni viie erineva pereliikme ja/või seadme vahel.

Kõik olemasolevad Telia mobiilikliendid, kes kasutavad varem soetatud mobiilipakette, saavad oma pakettide kasutamist soovi korral jätkata ning uute pakettide tulek nende harjumuspärast teenuse kasutamist ei mõjuta. Kui kliendil on siiski soov oma vana pakett vahetada uue, 5Gd sisaldava paketi vastu, saab seda teha Telia iseteeninduses.

Telia on tänaseks katnud oma 5G-võrguga enam kui 80 protsenti Eesti rahvastikust ning üle 70 protsendi riigi territooriumist. 2024. aasta lõpuks on ettevõtte plaan katta 5G-leviga 95 protsenti Eesti elanikkonnast.

Tagasi üles