Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Lidl avab enne jaanipäeva Kuressaares kaupluse (1)

Copy
Saaremaal avatakse Eesti suurim Lidli kauplus.
Saaremaal avatakse Eesti suurim Lidli kauplus. Foto: Lidl

Saaremaal Kuressaares Tallinna maantee 82b avatakse 20. juunil kell 8 Lidli kauplus, mille ehitusse, hoone ümbruse heakorrastusse ja vahetus läheduses asuva avaliku taristu arendusse on Lidl Eesti investeerinud üle kaheksa miljoni euro.

Kaupluse avamisega loodi Kuressaares 60 töökohta. Kauplus on ehitatud keskkonnasäästlikult järgides rahvusvahelise EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on 1740 ruutmeetrine müügisaal. Kuressaare poe puhul on tegemist Eesti suurima Lidliga.

Hoone juurde kuulub suur parkla 143 parkimiskohaga, millest kolm parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja kaks parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta. Elektriautode laadimiseks on olemas kaks laadimiskohta.

Uue kaupluse avamine Kuressaares on osa Lidl Eesti kauplustevõrgu arendamise strateegiast, mis sai alguse 3. märtsil 2022 kaheksa kaupluse samaaegse avamisega Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Pärast Kuressaare kaupluse avamist on Eestis kokku 14 Lidli poodi.

Tagasi üles