Regula teeb tänavu Virtsu-Kuivastu liinil mullusest vähem reise

BNS
Copy
Parvlaev Regula.
Parvlaev Regula. Foto: Mihkel Maripuu

Riik tellis TS Laevadelt Virtsu-Kuivastu liinile tuleva parvlaevaga Regula 20. juunist kuni 4. augustini kokku kuni 375 lisareisi, mis on ligi saja võrra vähem kui aasta tagasi. Möödunud aastal tegi Regula 1. juunist kuni 17. septembrini nõudlusepõhiselt 474 lisareisi.

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul on olnud suviste Regula lisareiside ootusaeg sel aastal pikem kui tavapäraselt. «TS Laevad tegi aegsasti ministeeriumile pakkumuse harjumuspäraseks perioodiks 1. juunist 31. augustini, hetkel saavutasime ministeeriumiga kokkuleppe 46 päevaseks perioodiks reisihooaja haripunktis,» ütles Randveer.

Ta lisas, et teenustaseme korrektseks tagamiseks suvekuudel näeme oma kogemusele tuginedes jätkuvalt, et Regula peaks olema liinil kõikidel suvekuudel, see on 1. juunist kuni 31. augustini, sest seda on vaja saare ettevõtlusele, kohalikele elanikele kui ka turistidele.

Regionaal- ja põllumajandusministeeriumil on võimalus pikendada tänavu lisareiside tellimust kuni 18. augustini, teatades sellest ette vähemalt 14 päeva enne perioodi algust.

Lisareisid on nõudluspõhised nagu ka neljal eelneval aastal ehk TS Laevad teeb lisareise juhul, kui graafikujärgsest reisist on maha jäänud vähemalt 200 rajameetrit sõidukeid, millede üleveoks on ostetud pilet põhilaeva graafikujärgsele reisile, või on optimaalne teostada ohtliku veose reis lisalaevaga. Lisareise ei tehta ajal, kui Regula peab täitma asenduslaeva ülesannet asendades teisi TS Laevade reisiparvlaevu rikke korral või kui laeval endal tekib rike.

TS Laevad teenindab Virtsu-Kuivastu liini parvlaevadega Tõll ja Piret ja Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevadega Leiger ja Tiiu. Ettevõtte laevastikku kuulub ka parvlaev Regula.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles