Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Väikeettevõtjad maksuameti plaanist nördinud, välistatud pole meeleavaldus (1)

Copy
Ille Nakurt-Murumaa sõnul lõhub Maksu- ja tolliamet soov pääseda ligi ettevõtte pangakonto andmetele senise usalduse riigi ja ettevõtjate vahel.
Ille Nakurt-Murumaa sõnul lõhub Maksu- ja tolliamet soov pääseda ligi ettevõtte pangakonto andmetele senise usalduse riigi ja ettevõtjate vahel. Foto: Herman-Erik Isop

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) presidendi ja juhatuse esimehe Ille Nakurt-Murumaa sõnul lõhub Maksu- ja tolliamet soov pääseda ligi ettevõtte pangakonto andmetele senise usalduse riigi ja ettevõtjate vahel. Ettevõtjate esindusorganisatsioon ei välista oma arvamust välja öelda ka tänavale tulles.

«Taolist spinni on varem ka tehtud ja ka siis on räägitud, et ausatel pole midagi karta ja õige hõlma ei hakka keegi,» rääkis Nakurt-Murumaa. «Kuid siin on küsimus usalduses riigi ja ettevõtjate vahel, sest mis usaldusest saab juttu olla, kui riik ütleb, et me siin igaks juhuks vaatame teie andmeid.»

Ille Nakurt-Murumaa lisas, et kindlasti leiaks riik taolisel moel mõned kümned miljonid maksutulu juurde, kuid kas see summa on taolist usalduse kaotust väärt, on iseküsimus.

Tagasi üles