ChatGPT teab, milline on sinu unistuste kodu

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
ChatGPT 3.5 nägemus eestlase unistuste kodust.
ChatGPT 3.5 nägemus eestlase unistuste kodust. Foto: Luminor

Aeg-ajalt on tehtud ikka uuringuid ning kogutud statistikat selle kohta, milline on Eesti inimese unistuste kodu. Tehisintellektil on sellele aga kiire ja konkreetne vastus olemas. Eestlane tahab elada metsaservas ja veekogu ääres, avatud planeeringu ja terrassiga puitmajas, mille juures peab kindlasti olema saun.

«Eestlased on traditsiooniliselt olnud oma maja usku. Eks selle tõestuseks on ju ka suuremate linnade-tõmbekeskuste ääremaade areng ja valglinnastumine – väga suur osa inimesi ihkab võimalusel kolida linnasaginast pisut eemale, looduse rüppe,» lausus Luminori Baltikumi eraisikutepanganduse juht Tanel Rebane. «See on selgeks saanud ka tehisintellektile – ChatGPT on veendunud, et eestlase unistuste kodu on maja metsaservas, järve ääres või mere lähedal ning see on kindlasti eemal linnamürast ja tihedast liiklusest.»

Tehisintellekti pakutu järgi tahaksid Eesti inimesed, et see maja sulanduks hästi ümbritseva loodusega ning oleks puidust, samas kaasaegse ja funktsionaalse disaini ning energiatõhusate lahendustega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles