Kuressaare küsib Arti Arakase abi

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arti Arakas
Arti Arakas Foto: Peeter Langovits

Mullu linnuseõue viival teel sissevarisenud tammi asemele silla ehitamiseks pöördus Kuressaare linnavalitsus kirderaveliinil asuva Ekesparre residentsi ja selle vastas oleva jahimaja omanike, sh Arti Arakase poole, küsimaks neilt rahalist tuge. 

Kuressaare linnavalitsus lubas mõne nädala eest, et lossihoovi viiv sild saab valmis ehitatud selleks suveks. Nüüd on mõningase rahalise toetuse küsimiseks pöördutud linnuse kirderaveliinil asuvate kinnistute omanike Arti Arakase ja Pille Panga poole.

Et sild saaks sellise kandevõimega, nagu ohutuse tagamiseks vajalik, otsustas linnavalitsus abilinnapea Kalle Koovi sõnul teha kinnistuomanikele ettepaneku toetada silla ehitamist 15 000 euroga.

Arti Arakas ütles Saarte Häälele, et loomulikult tuleb ta linnale raskel hetkel appi ja seda on ta lubanud ka linnapeale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles