Mintos toob turule uue teenuse – investeeringud kinnisvarasse

Sander Silm
, majandusajakirjanik
Copy
Ühisrahastusplatvormi Mintos logo.
Ühisrahastusplatvormi Mintos logo. Foto: Paula Čurkste/ LETA/Scanpix

Läti ühisrahastusplatvorm Mintos tõi välja uue toote, hakates pakkuma investoritele kinnisvarasse investeerimise võimalust. Vähemalt 50 euro suuruse investeeringu aastane hinnanguline tootlus on 6–8 protsenti aastas.

Mintose tegevjuhi ja kaasasutaja Martins Sulte sõnul annab uus toode investoritele võimaluse mitmekesistada oma portfelle. «Uus investeerimistoode on kooskõlas meie eesmärgiga muuta investeerimine kõigile kättesaadavaks. See pakub investoritele lihtsat viisi oma portfellide mitmekesistamiseks alternatiivsete varadega, toetades meie pühendumust pakkuda passiivseid, pikaajalisi investeerimisstrateegiaid,» rääkis ta.

Mintose teate kohaselt hakkab platvorm investoritele pakkuma personaliseeritud investeerimisstrateegiaid, mis võimaldavad kinnisvara sujuvalt portfelli integreerida. Investorid ostavad finantsinstrumente, mis on seotud üürikinnisvaraga, osaledes seega kaudselt kinnisvaraturul. See võimaldab teenida üüritulu ja osaleda kinnisvara väärtuse potentsiaalses tõusus aja jooksul ilma kinnisvara otsese haldamise vajaduseta. Platvorm on kogu protsessi lihtsustanud alates investeeringu valimisest kuni selle tegemiseni.

Tagasi üles