Coop avas juba kolmanda kaupluse ühe nädala jooksul

PM Majandus
Copy
Saaremaa Tarbijate Ühistu kaubandusjuht Marika Mägi (vasakul) ning juhatuse liikmed Mai Takkis ja Kalle Koov.
Saaremaa Tarbijate Ühistu kaubandusjuht Marika Mägi (vasakul) ning juhatuse liikmed Mai Takkis ja Kalle Koov. Foto: Coop Saaremaa

Saaremaa Tarbijate Ühistu avas täna Nasva alevikus põhjalikult renoveeritud Coopi kaupluse, mille kaupade sortiment on kohandatud asukoha järgi rannatee ääres.

Lisaks igapäevastele toidu- ja esmatarbekaupadele pakutakse poes küpsetatud pirukaid ja saiakesi, kohvi, sooja suppi, suvemänguasju. Jäätise valikusse on lisatud pehme jäätis. Samuti on kõik vajalik grillimiseks ja enim nõutud tarbed kodusteks remonditöödeks.

Kaupluse 115-ruutmeetrine müügisaal suurenes ligi 10-ruutmeetrise piimakambri võrra, mis võimaldab rikkalikumat kaubavalikut paremini välja panna, käidelda ja hoiustada. Suurenes ka kauba vastuvõtuala. Töötajate heaolu parandamiseks on täielikult ajakohastatud kontori- ja olmeruumid.

«Alguses oli plaan ehitada uus kauplus, kuid sügisel otsustasime piirduda põhjaliku remondiga. See oli mõistlik otsus, sest väiksema investeeringuga saime pea samaväärse tulemuse – pooleteise kuuga uuendasime maja sise- ja välisviimistluse. Ees ootab veel hooviala korrastamine,» ütles Saaremaa Tarbijate Ühistu juhatuse liige Kalle Koov.

Moodne kauplus

Remonditud Nasva kauplusesse on paigaldatud uus kaubanduslik tehnoloogia: külmakapid, piimakamber, nuti- ja liinikassa.

Saaremaa Tarbijate Ühistul on 25 kauplust, mis asuvad lisaks tervele Saaremaale ka Liival ja Pärnus. Nasva pood on avatud iga päev 10–18.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Rainer Rohtla sõnul on Coop sel aastal ehitamas seitset uut kauplusehoonet ning rekonstrueerimas 13 Coopi kauplust. «Eelmisel nädalal avasime Aegviidu kaupluse, eile avasime uue kaupluse Kõpus ja nüüd on ka Nasvas põhjalikult uuendatud pood,» sõnas Rohtla.

2023. aastal oli Coopi kaupluste käive 863 miljonit eurot. Coopis töötab üle 6000 inimese.

Tagasi üles