Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Pank annab nõu: kuidas suvekodu valida?

Copy
Suvekodu Läänemaal.
Suvekodu Läänemaal. Foto: KV.EE

Turul valitsev olukord annab suvila ostmisest huvitatutele võimaluse rahulikult ringi vaadata ja endale soodsamatel tingimustel sobiv suvekodu välja valida.

Koroonaviiruse pandeemia tõi kaasa nõudluse hüppelise kasvu suvilate järele, kui selgus, et üha enam inimesi sai ja tahtis töötada kas osaliselt või täielikult kontorist eemal. Viimasel aastal on aga see trend ebakindluse tõttu majanduses mõnevõrra raugenud ning võrreldes möödunud kevadega on inimeste huvi suvilate vastu tagasihoidlikum. LHV jaepanganduse juhi Annika Goroško sõnul on inimesed muutunud lisakohustuste võtmisel ettevaatlikumaks, mis on jahenenud majanduses ootuspärane.

Väiksem konkurents annab aga neile, kellel siiski on võimekus laenu võtta ja keda kõnetab looduskaunisse kohta päris oma suvekodu soetamine, võimaluse rahulikus tempos ringi vaadata ja leida parim võimalik variant. «Praegu on parim aeg suvekodu valimiseks, kuna suve lähenedes kasvab ka huviliste hulk, mistõttu tuleb hea vara pärast konkureerima hakata,» sõnab Goroško.

Tagasi üles