Ignitis uuendas strateegiat, mille kohaselt lähiaastate dividenditootlus ulatub kuni kaheksa protsendini

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Paljud Eesti väikeinvestorid saavad osa Ignitise käekäigust ehk joovad Ignitise tassist.
Paljud Eesti väikeinvestorid saavad osa Ignitise käekäigust ehk joovad Ignitise tassist. Foto: Ignitis Group

Taastuvenergia kasutamise prioriteediks seadnud Ignitis Group suurendab investeeringuid ja plaanib 2027. aastaks kahekordistada oma rohevõimsused. Kontsern panustab energiasektori ümberkujundamisele, pakkudes rohelise energia tehnoloogiate eeliseid Baltimaades ja Poolas.

Ettevõte strateegia aastateks 2024-2027 keskendub investeeringute edasisele suurendamisele, rohelise ja paindliku võimsuse sihipärasele arendamisele ning jaotusvõrkude edendamisele, võimaldamaks energiasektori ümberkujundamist ja liitudes teiste sektorite elektrifitseerimisega.

«Oleme naaberturgude energiasektorite ajaloolise ümberkujundamise esirinnas ja nende muutuste edasiviiv jõud. Sobivaid rakendusvõimalusi otsides lähtume oma pühendumusest luua praeguste ja tulevaste põlvkondade jaoks 100%-liselt roheline ja turvaline energiaökosüsteem. Kontserni strateegiat järgides arendame püsivalt rohevõimsusi, mille arendamine on kliimaneutraalse energiasüsteemi rajamise seisukohalt ülioluline,» sõnas Ignitis Groupi tegevjuht Darius Maikštėnas.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles