Tallinna linnameedia paneb pillid kotti, tööta jääb 40 inimest

BNS
Copy
Ajaleht Pealinn aastast 2014.
Ajaleht Pealinn aastast 2014. Foto: Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

Tallinna linnavalitsus kustutab strateegiakeskuse struktuuris 11. juulist linnameedia osakonna ja selle töökohad ning kommunikatsiooniteenistuse struktuuriüksusena, mis tähendab, et kokku koondatakse kommunikatsiooniteenistusest 40 ametikohta.

Tallinna kommunikatsioonidirektor Kirsti Ruul tänas linnameedia kolleege aastatepikkuse töö eest tallinlaste informeerimisel. «Edaspidi hakkab kõiki avalikuks ja sisekommunikatsiooniks vajalikke ülesandeid täitma kommunikatsiooniosakond, mis jääb partneriks meediakanalitele ja toimetustele, pakub tuge pressikonverentside ülekannete ja fotodega ning toetab linnaasutusi sisekommunikatsiooni korraldusega,» ütles Ruul.

Kommunikatsiooniteenistus eraldi struktuuriüksusena kaotatakse, sest ajalehtede Pealinn, Stolitsa ja linna teleuudiste tootmisega seonduvad funktsioonid kaovad ja töötajate arv väheneb ligi kahe kolmandiku võrra. Linnameedia osakonna likvideerimisega kustutatakse 11. juulist osakonna juhataja alluvuses olevad kaks töökohta, veebitoimetuse neli töökohta, ajalehe Pealinn toimetuse seitse, ajalehe Stolitsa toimetuse üheksa, telesaadete toimetuse kümme ja videotoodangu tehnilise toimetuse kuus töökohta. 10. augustist kustutatakse linnameedia osakonna juhataja töökoht ja 31. augustist kommunikatsioonidirektori ametikoht.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles