Kuuel päeval maikuus sõidavad Tapa–Tartu vahel asendusbussid

PM Majandus
Copy
Maikuu kahe nädala teisipäevadel, kolmapäevadel ja neljapäevadel tuleb Tapa–Tartu vahelisel lõigul kasutada asendusbussi.
Maikuu kahe nädala teisipäevadel, kolmapäevadel ja neljapäevadel tuleb Tapa–Tartu vahelisel lõigul kasutada asendusbussi. Foto: Margus Ansu

Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul toimuvad remonttööd toovad alates 6. maist kaasa muudatused Tallinna–Tartu, Valga, Koidula/Piusa ja Jõgeva–Tartu liinide sõiduplaanidesse.

Kuuel maikuu argipäeval sõidavad Tapa–Tartu jaamade vahel rongide asemel asendusbussid. Üksikuid sõiduplaanimuudatusi on ka osa Tallinna–Aegviidu ja Tallinna–Narva reiside sõidugraafikutes.

«Alates esmaspäevast, 6. maist lisandub Tallinna–Tartu liinile remonttööde tõttu olenevalt väljumisest 4–15 minutit sõiduaega. Lisaks tuleb maikuu kahe nädala teisipäevadel, kolmapäevadel ja neljapäevadel Tapa–Tartu vahelisel lõigul kasutada asendusbussi,» ütles Elroni turundusjuht Mariis Adamberg. Tapa–Tartu vaheline lõik on asendatud bussidega 7.–9. ja 21.–23. mail. «Juhime tähelepanu, et sel lõigul sõidavad kahe erineva marsruudiga bussid – üks teeb peatuse kõikides vahepeatustes, teine aga sõidab otse Tartusse/Tapale, vastav info on kuvatud bussi esiosas.»

«Et saaksime jätkuvalt tagada ühendused Tallinnaga, toob Tartu liini sõiduaegade muutmine kaasa ka muudatusi Valga ja Koidula/Piusa liini sõidugraafikutesse. Palume reisiplaane tehes igapäevastel sõitjatel väljumisajad kindlasti üle kontrollida.»

«Remonttööd Tapa–Tartu vahel kestavad aasta lõpuni. Need valmistavad küll ebamugavusi, ent on hädavajalikud, et tulevikus saaksime pakkuda sagedamat sõiduplaani ja kiiremat kohalejõudmist.»

Oluline on teada, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida.

Alates 6. maist on üksikuid muudatusi ka osa Tallinna–Aegviidu ja Tallinna–Narva reiside sõiduplaanides.

Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda Elroni kodulehel. Täpsemat teavet raudtee remonttööde kohta saab infrastruktuuri omanikult ASilt Eesti Raudtee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles