KRÜPTOBUUM ON TAGASI LHV klientide krüptokontode mahud kuuekordistusid (1)

Sander Silm
, majandusajakirjanik
Copy
Eesti inimeste huvi krüptovaluutadesse investeerimise vastu on järsult kasvanud, kuna bitcoin on viimase poole aasta jooksul muljet avaldavalt säranud.
Eesti inimeste huvi krüptovaluutadesse investeerimise vastu on järsult kasvanud, kuna bitcoin on viimase poole aasta jooksul muljet avaldavalt säranud. Foto: Benoit Tessier / Reuters / Scanpix

Viimase poole aastaga on bitcoin'i hind kasvanud 120 protsenti, mis on hüppeliselt kasvatanud ka Eesti inimeste huvi krüptovaluutadesse investeerimise vastu. Ainuüksi LHVs kasvas krüptosse investeerimine kuus korda.

Kuigi LHVs saab investeerida 15 erinevasse krüptovaluutasse, annab krüptoturul kammertooni bitcoin, mis on viimase poole aasta jooksul teinud läbi 120-protsendilise hinnatõusu. Kui mullu oktoobri lõpus maksis bitcoin veel 28 000 eurot, siis praegu kaupleb bitcoin 62 000-eurose hinnapiiri juures. Märtsi algusse jäi ka bitcoin'i hinnerekord, kui 13. märtsil sulgus bitcoin'i hind korraks 66 723 euro juures, mis on krüptovaluuta kõigi aegade rekord.

Kuigi krüptoturud on jätkuvalt väga närvilised, toetab bitcoin'i hinda järjekordne bitcoin'i pooldumine ehk halving, mis toimub iga nelja aasta tagant ja mis prognoosi järgi pidanuks toimuma lõppenud nädalavahetusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles