Otto Pukk: see, mis Eestis juhtus, on banaanivabariigi tase (17)

Liina Laks
Copy
Otto Richard Pukk usub, et inimesed tahavad töötada kohas, kus nad tajuvad oma panust ja saavad võimaluse tehtu eest vastutada.
Otto Richard Pukk usub, et inimesed tahavad töötada kohas, kus nad tajuvad oma panust ja saavad võimaluse tehtu eest vastutada. Foto: Incap

Incapi juht Otto Pukk ütleb, et firma jaoks on aasta hästi alanud, kasvu näitavad kõik ärisuunad ja ka India on hakanud järele tulema.

Eelmisel aastal üllatas Incap investoreid teatega, et nende suurim klient lükkas tellimused edasi. Aktsia hind kukkus 22 eurolt napilt kuuele eurole, praeguseks on see üheksa euro juures. Pukk ütles, et kliendil oli probleeme laoga, kuid nüüd on kõik taas käima läinud.

«Elektroonikatööstus ju kasvab – seda pannakse aina enam kõigesse sisse. Meil läheb 80 protsenti toodangust rohetehnoloogiaga seotud asjadesse, tarkadesse elektri-, gaasi- või veevõrkudesse. Need kasvavad kogu aeg! On ka nukramaid sektoreid, nagu sõjatööstus või meditsiinitööstus,» rääkis Pukk.

Lisaks aitab sektorit üleüldine mõtteviisi muutus Euroopas: aina enam soovivad riigid, et kriitilised tööstusharud poleks ainult odavamates välisriikides, vaid siinsamas Euroopas. Pukk ütles otsekoheselt välja, et elektroonikatööstuse ettevõtted ootavad juba suviseid europarlamendi valimisi, et siis minna poliitikutega kohtuma.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles