Kindla peale minek – vali toidupartneriks TULI Catering

AGT KÖÖGID OÜ
Copy
Foto: AGT KÖÖGID OÜ

Korraldad suvist festivali, kokkutulekut, suvepäevi või firmapidu? Kuupäevad paigas, koht valitud ja ilmataadiga leping sõlmitud! Otsid kokka, kes tuleks kohapeale süüa tegema või grillima? Soovid cateringi valides kindla peale minna, et rahulolevad külalised päevamured unustaks ja rõõmsalt toidulaua poole piidleks? Pajas ootab aurav roog - näiteks suitsune madalaküpsetatud põrsapraad šampinjoni-estragoni kastmega või Liivimaa lihaveisehautis a la Burgundia, aga miks mitte hoopis ahjulõhe rosmariini ja meega küpsetatud fooliumis - selline valik paneb suu vett jooksma! Maitsev toit loob inimestes rahulolutunde ja ühendab seltskonna.

TULI Catering toitlustab nii firmapidusid, erapidusid kui ka kohvipause. Kvaliteetne catering-teenus teie firmapeo ürituse korraldaja jaoks stressivabamaks. TULI Cateringiga võib arvestada, et kõik saab õigeks ajaks tehtud ning toiduelamus tuleb erakordne. Võite kindel olla, et esimeste külaliste saabudes on hõrgutised kaunilt serveeritud ning ettekandjad pidulisi abivalmilt teenindamas.

Ainus, mis peokorraldajal eelnevalt teha tuleb, on koos cateringi kogenud projektijuhiga korra aru pidada, et ürituse eesmärgiga enim sobiv menüü ning formaat välja valida. Olgu selleks siis hõrkude suupistete ning veiniga pärastlõunane kliendipäev, tänugala pidulik õhtusöök või lustakas stiilipidu külma ja sooja buffet lauaga. Kopsaka töökogemusega TULI Cateringi peakokal Andres Mermanil on meeliülendavad maitsekooslused varrukast võtta! Merman on töötanud nii välismaa rahvusvahelistes hotellikettides kui ka kõrgtasemel restoranides, suurköökides nii Eestis kui välismaal. Absoluutselt kõik on võimalik, piiriks vaid fantaasia ning rahakoti paksust arvestav menüü. Ja pole vaja peljata, et kokku keeratakse midagi kummalist.

Hea on teada, et TULI Cateringi kaudu saate rentida lisaks telki või laudasid/toole ja inventari.

TULI Catering on väga paindlik ning arvestab ka väga nõudlike klientide vajadustega. Nii jääbki võõrustajal üle vaid külalised kutsuda, koht välja valida, kapist sobivad riided välja otsida, et vääriliselt oma pidu nautida.

Muuda oma üritus meeldejäävaks. Tutvu tehtud tööde ning näidismenüüdega.

Copy
Tagasi üles