Kokka julgelt: Lidl avas oma retseptiportaali

PM Majandus
Copy
Lidli toitumisnõustaja Elis Nikolai.
Lidli toitumisnõustaja Elis Nikolai. Foto: Lidl

Märtsis avanes Lidl Eesti koduleheküljel uus retseptiportaal, mis julgustab huvilisi tervislikult ja mitmekesiselt kokkama.

Selleks et põnevaid retsepte pakkuda, avas Lidl Eesti oma koduleheküljel retseptiportaali «Lidl kokkab». Retseptid rõhuvad lihtsusele, kvaliteedile ja taskukohasusele, ütles Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Lidli retseptiportaalis leiab retsepte igale roale, olgu selleks hommikusöök, lõuna-, õhtusöök või vahesnäkid. Samuti leidub küllaga magustoite ja retsepte taimetoitlastele. Tervislikumate valikute pooldajad leiavad ka Lidli toitumisnõustaja Elis Nikolai originaalretseptid. Kokku on portaalis üle 150 retsepti ja valik täieneb pidevalt, retsepte saab lugeda või vaadata video kujul.

Lisaavastamiseks on ka «Lidli nipinurga» seeria, kus jagatakse kokandusnippe ja nõuandeid, mis muudavad kokkamise kogemuse nauditavamaks. Videote abil saab selgeks näiteks garneerimise kunst, õiged ja turvalised lõikamise nipid ning puu- ja köögiviljade säilitamine.

Lidli retseptiportaali leiab siit.

Lidl on esindatud 32 riigis ning haldab 12 200 kauplust ja enam kui 220 logistikakeskust 31 riigis. Eestis on Lidlil 13 kauplust kuues linnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles