Finnair suurendab järgmiseks suveks Eesti lendude arvu

PM Majandus
Copy
Finnari lennuk.
Finnari lennuk. Foto: Finnair

Finnair suurendab suveks 2025 Eesti lendude mahtu – kõrgendatud nõudlusele reageeritakse iganädalaste lendude arvu suurendamisega Helsingi ja Tallinna vahel ning uue lennuki kasutuselevõtmisega valitud väljumistele.

Finnair uuendab lennuplaani – 2025. aasta suvehooaega on lisatud igapäevaseid lende Jaapanisse, avatakse lennuühendus Põhja-Norraga. Lisaks väljumiste sageduste suurendamisele Helsingi ja Tallinna vahel hakkab liinil öise peatumisega lendama Airbus A319. 2024. aasta talvel alustatakse ka igapäevaste lendudega Dallasesse, linna lennujaam pakub ühendust American Airlinesi ulatusliku võrguga.

Finnair uuendas oma 2025. aasta suvist lennuplaani. Suureneb lendude arv Helsingist Riiga ja Vilniusse. Helsingist Tallinnasse toimub järgmise aasta suvel 70 iganädalast väljumist, lisaks 68-kohalise ATR-lennukile võetakse kasutusele Airbus A319, mis mahutab 144 reisijat.

Airbus hakkab teenindama hilisõhtuseid reise Helsingist Tallinnasse ja varahommikuseid reise Tallinnast Helsingisse. Tartu ühendus Helsingiga jääb stabiilseks, ka järgmise aasta suvel toimub 12 iganädalast lendu ATR-lennukiga.

Lennud Jaapanisse

Jaapanis lisab lennufirma reise Tokyost Naritasse, pakkudes seega 2025. aasta suvel igapäevaseid lende mõlemasse pealinna lennujaama – Hanedasse ja Naritasse. Lisaks saab Nagoya linn kolmanda iganädalase lennuühenduse.

2025. aasta suvehooajal avatakse lennuühendus Põhja-Norra linna Kirkenesiga. Finnair lendab Helsingist Ivalo kaudu Kirkenesisse kolm korda nädalas 68-kohalise ATR-lennukiga. Uus marsruut on loodud reisijatele, kes soovivad avastada nii Soome Lapimaad kui ka Põhja-Norrat ning võtta näiteks osa kuulsast Hurtigruteni kruiisist, mis sõidab Kirkenesisse ja tagasi.

«Meil on hea meel tutvustada sihtkohta, mis tugevdab veelgi meie niigi ulatuslikku võrgustikku Arktika piirkonnas. Uus marsruut tagab sujuva ühenduse Põhja-Norrasse reisivatele klientidele, muutes Helsingist sihtkohta jõudmise kiireks ja lihtsaks,» ütleb ettevõtte Euroopa turu juht Arunas Skuja.

Lennufirma on uuendanud ka oma 2024. aasta talvist lennuplaani, lisades igapäevaseid lende Dallasesse, muutes selle aastaringseks igapäevaseks teenuseks. Finnairi Dallase lennud pakuvad sujuvat ühendust American Airlinesi ulatusliku võrguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles