McDonald’sist saab WcDonald's: Eestisse jõuab globaalne anime-sensatsioon (1)

PM Majandus
Copy
WcDonald’si eine.
WcDonald’si eine. Foto: McDonald’s

Erakordse elamuse pakkumiseks käivitab restoranikett McDonald’s Eestis ülemaailmse anime-kampaania. Sel nädalal muutuvad Eesti McDonald'si restoranid teatud ajaks WcDonald'si restoranideks ja pakuvad spetsiaalset anime-teemalist einet.

Anime, mille iseloomulik animatsioonistiil pärineb Jaapanist, on saavutanud ülemaailmse populaarsuse ja kasvava huvi ka Eestis. WcDonald’s on vaste, mida on kasutatud anime-filmides ja -sarjades. 

«Tänavu kevadel annab McDonald'si restoranide globaalne olemasolu meile ainulaadse võimaluse tuua maailmas populaarne ja ikooniline anime-kultuur meie Eesti restoranidesse. Alates aprillist hakkab meie restoranides valitsema eriline anime-teemaline meeleolu, üllatades inimesi uute anime-tegelaste, eripakendite ja eksklusiivse anime-maitsega,» ütles McDonald's Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Kampaania ajal tutvustab McDonald's ka anime-teemalist uut vürtsikat WcDonald’si kastet (WcDonald’s Savory Chili), mis koosneb ingveri, küüslaugu ja soja kombinatsioonist. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles