/nginx/o/2012/04/06/1043270t1h382f.jpg)
Järgnev pasha retsept on kokku pandud erinevatest kokaraamatutest saadud õpetuste ja perenaise enda täienduste põhjal. Kogus on nii suur, et maiust jagub neljaliikmelisele perele kohe mitmeks pühadepäevaks.
Järgnev pasha retsept on kokku pandud erinevatest kokaraamatutest saadud õpetuste ja perenaise enda täienduste põhjal. Kogus on nii suur, et maiust jagub neljaliikmelisele perele kohe mitmeks pühadepäevaks.
Poest tuleb osta:
1600 g rosinaga kohupiima
1 pk võid
10 muna
300 g vahukoort
Mandlilaaste
Tsukaati 1 või 2 pk
2 sidrunit
Suhkrut, vanilliini
Valmistamine:
Kohupiim, või, munad, suhkur, vahukoor segada ja kuumutada kuni mullide tekkimiseni
Llisada 2 sidruni mahl
Jahutada 45 min
Valada marliga täidetud sõelale
Panna ööseks külma
Järgmisel päeval kallutada vormist väja ja kaunistada