Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2012/04/06/1043270t1h382f.jpg)
Järgnev pasha retsept on kokku pandud erinevatest kokaraamatutest saadud õpetuste ja perenaise enda täienduste põhjal. Kogus on nii suur, et maiust jagub neljaliikmelisele perele kohe mitmeks pühadepäevaks.
Poest tuleb osta:
1600 g rosinaga kohupiima
1 pk võid
10 muna
300 g vahukoort
Mandlilaaste
Tsukaati 1 või 2 pk
2 sidrunit
Suhkrut, vanilliini
Valmistamine:
Kohupiim, või, munad, suhkur, vahukoor segada ja kuumutada kuni mullide tekkimiseni
Llisada 2 sidruni mahl
Jahutada 45 min
Valada marliga täidetud sõelale
Panna ööseks külma
Järgmisel päeval kallutada vormist väja ja kaunistada