McDonald's investeerib Baltikumis töötajatesse sel aastal üle pooleteise miljoni euro

PM Majandus
Copy
McDonald'si töötajad
McDonald'si töötajad Foto: McDonald's

Tugevdades töötajate eest hoolitsemist, teeb restoranikett McDonald's märkimisväärseid investeeringuid, et panustada töötajate heaolusse ja arengusse. Lisaks laiendab McDonald’s meeskonda, võttes Eestis tööle 150 uut töötajat.

McDonald's investeerib sel aastal töötajate heaolusse, toetavasse töökeskkonda ja töötajate professionaalsesse arengusse ligi pool miljonit eurot ja Baltikumis kokku 1,65 miljonit eurot. Panustatakse restoranide ja kontorimeeskondade haridus- ja koolitusprogrammidesse, heaolusse ja spordiüritustesse ning töötajate tunnustamisse.

«Olles üks juhtivaid tööandjaid toitlustussektoris ja andes Eestis tööd 670 inimesele, keskendub McDonald's meeskonnale. Tugevdame töötajate eest hoolitsemist ja vaatame igal aastal üle boonuseid. Eelmisel aastal osales 110 Eesti töötajat ettevõtte arenguprogrammides. Sel aastal plaanime veelgi oma tegevust ja investeeringuid suurendada,» lubas McDonald's Baltikumi personali- ja koolitusdirektor Anastasija Zubov.

Aastatel 2023 ja 2024 tõstis McDonald's Eestis töötajate palka keskmiselt 16 protsenti.

McDonald'sis on tulemuspalga süsteem. See hõlmab rahalisi preemiaid, eripakkumisi, toetust eriliste sündmuste puhul ja muid hüvitisi. Lisaks on välja töötatud programme ja tegevusi, mis loovad restoranide meeskondades toetava õhkkonna.

McDonald’s pakub ka paindlikku töögraafikut. «76 protsenti Eesti töötajatest hindab ettevõtet positiivseks ja meeldivaks töökohaks,» kinnitab Zubov.

McDonald'si Eesti restorane külastas eelmisel aastal peaaegu kaheksa miljonit külalist.

Eestis tegutseb McDonald's litsentsi alusel, litsents kuulub Premier Capitalile, kes tegutseb Eestis, Kreekas, Lätis, Leedus, Maltal ja Rumeenias, kus firmal on kokku 185 restorani ning palgal 10 000 inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles