Kui palju ikka maksab? Võrklaev nõuab tervisekassalt rahanumbreid (1)

Angelina Täker
, ajakirjanik
Copy
Rahandusminister Mart Võrklaev tõdes, et kui ministeeriumite palgafond on külmutatud, on samas luubi alt välja jäänud sihtasutused.
Rahandusminister Mart Võrklaev tõdes, et kui ministeeriumite palgafond on külmutatud, on samas luubi alt välja jäänud sihtasutused. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu infotunnis tõstatas Aivar Kokk (Isamaa) küsimuse tervisekassa kolimise kohta, märkides, et tervisekassa plaanib kolida uude asukohta ning sellega kaasnevad miljonilised kulud. Tervisekassa Postimehe küsimusele pole veel vastanud.

Rahandusminister Mart Võrklaev tunnistas, et ei ole kursis tervisekassa kolimise plaanidega. «Mis puudutab tervisekassa kolimist – pean tunnistama, et ei ole kursis selle jutuga, võib-olla on see kuidagi minust mööda läinud. Olen ka nõukogus. Tahaks teada neid põhjuseid ja tõesti neid võimalikke kulusid,» märkis Võrklaev ja lisas, et rahandusministrina on ta võtnud tugevalt selle positsiooni, et iga kulu kohta tuleb küsida, kas see on praegusel hetkel kõige vajalikum ja mille arvelt see tuleb.

«Tuleb vaadata, milline on riigieelarve seis praegu, milline on see olukord meie ümber ja kas iga kulu, mis me planeerinud oleme, on tõesti põhjendatud ja vajalik. Ja ma arvan, et sellises riigi rahanduse olukorras, majanduse olukorras, kus me praegu oleme, on see ainuvõimalik,» tõdes Võrklaev.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles