Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Michelin hakkas ka hotelle hindama

Copy
Michelini kolme võtme taseme sai teiste hulgas Pariisi luksushotell  'Cheval Blanc'. Fotol hotelli kohvik.
Michelini kolme võtme taseme sai teiste hulgas Pariisi luksushotell 'Cheval Blanc'. Fotol hotelli kohvik. Foto: Thomas Samson

Restoraniäris pole mitte midagi tähtsamat kui söögikoha sattumine Prantsusmaa rehvitootja Michelini teatmikku Michelin Guide, ja veel parem saada neilt ihaldusväärsed üks, kaks või kolm tärni.

Nüüd on prestiižikas restoranide hindaja võtnud käsile hotellid. Michelin Guide alustas hotellide hindamist ja neile tärnide (mida nimetatakse võtmeteks – Michelin Keys) andmist. Michelinil on kolm võtmete taset.

Hotellide taset hindavad Michelin Guide’i sõltumatud inspektorid, kes külastavad või ööbivad hotellides anonüümselt. Võtmete süsteemiga luuakse turistide jaoks hotellidele võrdlusbaas (benchmark).

Tagasi üles