Norrison – kodumaine rõivabränd, mis hoolib keskkonnast ja tarbijast

Norrison
Copy
Foto: Norrison

Norrison on 30aastase kogemusega kodumaisel kapitalil baseeruv ettevõte, mis tõusnud täna Eesti juhtivaks ameti-, militaar-, koolivormi-, moe ning reklaamkudumite arendajaks ja tootjaks.

  • Norrison pakub ametirõivaste täislahendust:

kudumid, triiksärgid, lipsud, polod, T-särgid, pusad, kataloogitoodete valik jm.

  • Militaar- ja paramilitaarrõivaste lahendusi:

kudumid, triiksärgid, lipsud, polod, T-särgid, pusad, kataloogitoodete valik jm.

  • Koolivormide täislahendust:

kudumid, triiksärgid, lipsud, polod, T-särgid, pusad, seelikud, püksid, kataloogitoodete valik jm.

Eesti ühe suurima vormirõivaste tootjana on Norrison OÜ riidesse pannud teiste seas kodumaa kõige prestiižikamad ettevõtted ja koolid. Tugevuseks on fakt, et firma pakub tellijatele vormirõivaste täislahendust - ametikudumitest, pluusidest, särkidest kuni lipsude ja kaelarättideni välja. Vormirõivastele lisatakse soovitud logod, mida on võimalik teha erinevas tehnikas, valikus on tikand, embleem, digi- ja transfeertrükk.

Kaasaegne tehnoloogia võimaldab luua ettevõtetele nende sümboolikaga reklaamkudumeid- ja rõivaid. Viimaseaja trendiks on sissekootud sümboolikaga pilkupüüdvad ja soliidsed kudumid.

Äriklientidele pakume mugavat e-poe keskkonda kus töötajad saavad ise sobivas suuruses ametirõivad välja valida ja pakiautomaadist kätte saada.

Peagi avame paramilitaar- ja vabaaja rõivaste e-poe, kus on võimalik soetada erinevaid kaitsevärvides ja stiilseid merendusega seotud rõivaid.

Juhtiv kvaliteetkudumi arendaja ja tootja

Kvaliteetsed kudumid on meie laiuskraadil üks tänuväärsemaid rõivaesemeid. Kui neid õigesti hooldada, pakuvad nad kandmisrõõmu paljudeks aastateks. Norrison hoolitseb selle eest, et need kehakatted oleksid stiilsed, vastupidavad ja ning mugavad. Klientide vaieldamatuks lemmikuks on meriino vill, mis kohaneb kehatemperatuuriga ja laseb kehal loomulikult hingata.

Kohalik tootja- väiksem ökoloogiline jalajälg

Eriprojekti kudumite ning teiste rõivaste disaini-ja tootearenduse protsess saab alguse Tallinnas, Telliskivi kvartalis, arendus-ja müügiosakonnas. Tootmine asub Lõuna-Eestis Võru linnas.

Vabriku tootmisprotsess on innovaatiline ja vastutustundlik. Tänu kohalikule tootmisele on ettevõtte ökoloogiline jalajälg väiksem. Norrisonis toodetud rõivad vastavad OEKO-TEX® standarditele.

Seega Eestis on olemas kodumaise tootmisbaasiga ning isikupärase käekirjaga bränd, mis on kliendile taskukohane ning hoolib meie keskkonnast ja tarbijast.

Kui tekkis huvi, siis praeguse ja tulevase ärikliendina külasta kindlasti meie Telliskivi esindust, kus saame koos arendada uusi ametirõivaid, ametikudumeid, sõlmida tehinguid. Lapsevanemad on oodatud koos lastega koolivormi tooteid proovima. Külastage kodulehte , e-poodi ning moekudumite esindussalongi Telliskivi Kvartalis ning moebutiiki Ülemiste keskuses. Norrisoni tegemistega saad end kurssi viia Facebookis ja Instagramis.

Teie,

Copy
Tagasi üles