Odavlennufirma Transavia alustas Tallinnast otselende Pariisi (1)

PM Majandus
Copy
Transavia France lennuk maandus Tallinnas.
Transavia France lennuk maandus Tallinnas. Foto: Jarek Jõepera

Alates 4. aprillist on võimalik reisida Tallinnast otse Pariisi Air France-KLM Gruppi kuuluva odavlennufirmaga Transavia France. Lennud toimuvad kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti, Pariisi Orly lennujaamast kuni 24. oktoobrini 2024.

Pariisi liini teenindab nüüd kaks lennufirmat, mis tähendab reisijatele tihedamat ühendust Tallinna ja Pariisi vahel. AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe ütles, et uue lennufirma lisandumine Pariisi suunal võimaldab inimestel sobivamalt oma reise planeerida. «Eesootav kevad ja suvi on üks populaarsemaid aegu, mil erinevaid Euroopa linnu külastada, mistõttu on meil hea meel teha koostööd Transaviaga pakkudes reisijatele veel rohkem võimalusi imelise Pariisi külastamiseks,» sõnas Pärgmäe. Ta lisas, et lennufirma lisandumine Pariisi olümpiamängude eel annab huvilistele paindlikud võimalused külastada linna ka selle suurürituse raames.

Nii lennujaam, kui Transavia France loodavad, et Tallinna lennuliini vastu tunnevad huvi ka pariislased. «Meil on väga hea meel teha oma esimesed sammud Eestis. Uus lennuliin pakub meie Pariisi klientidele võimalust avastada Tallinna võlusid. Samuti ootame huviga meie esimesi Eesti kliente, kes soovivad külastada Pariisi. Pakume soodsat ja kvaliteetset teenust Prantsusmaale lendamiseks,» rõõmustas Nicolas Hénin, Transavia France’i kommertsjuht.

Air France-KLM Gruppi kuuluv odavlennufirma Transavia opereerib enam kui 200 lennuliinil Euroopas ja Vahemere piirkonnas lennates oma baasjaamadest, Hollandist, Prantsusmaalt ja Belgiast. Transavia France on suurima reisijate arvuga odavlennufirma Pariisis – 2022. aastal teenindasid nad ligi 10,7 miljonit reisijat ja Prantsusmaal töötab ettevõttes enam kui 2300 töötajat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles