Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Tartu farmaatsiaettevõte pani tootmishoonele nurgakivi ja kordistab käivet

Copy
TBD Pharmatech pani nurgakivi uuele arendus- ja tootmishoonele, esiplaanil TBD Pharmatech juhatuse liige Andrus Tasa.
TBD Pharmatech pani nurgakivi uuele arendus- ja tootmishoonele, esiplaanil TBD Pharmatech juhatuse liige Andrus Tasa. Foto: Margus Ansu

Tartus asuv farmaatsiaettevõte TBD Pharmatech pani neljapäeval Kambja vallas nurgakivi oma uuele arendus- ja tootmishoonele, mille abil kordistab ettevõtte juba lähiajal oma tootmismahtu ja käivet.

Osaühing TBD Pharmatech tegeleb peenkeemia ja ravimitoimeainete väiketootmisega. Ettevõtte peamisteks klientideks on keemia-, farmaatsia- ja biotehnoloogia ettevõtted nii Euroopas, kui ka Šveitsis ja Iisraelis. Lihtsustatult öeldes tegeleb ettevõtte keemiatööstuse haruga, mis mis toodab väikestes mahtudes puhtaid keemilisi aineid nii inim- kui veterinaarravimite tarbeks.

Ettevõtte juhatuse liikme Dr. Andrus Tasa sõnul on TBD Pharmatech oma keemilise sünteesi ja keemilise analüüsi teenustega ainuke omalaadne ettevõte Eestis. Samas ei tähenda see, et ettevõtte saab positsiooni nautida, kuna farmaatsiatööstus on väga reglementeeritud ja konkurentsitihe äri, kus peamiseks valuutaks on turu usaldus.

Tagasi üles