Investor Enefit Greeni üllatusest: nõukogu näeb järelikult vajadust muutusteks

Romet Kreek
Copy
Seitse aastat Enefit Greeni juhtinud Aavo Kärmas leiab, et on paras aeg teatepulk üle anda, sest ettevõte on jõudnud uude arengujärku. 
Seitse aastat Enefit Greeni juhtinud Aavo Kärmas leiab, et on paras aeg teatepulk üle anda, sest ettevõte on jõudnud uude arengujärku. Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeval tuli Enefit Greenilt kaks börsiteadet. Ootuspärane oli teade, et ettevõte maksab läinud aasta eest dividende 10,5 senti aktsia kohta. Uudis oli aga, et ettevõtte juht ja selle börsile viija Aavo Kärmas lahkub juulis ametist.

Kärmas ütles, et töö sai suuresti tehtud. «Tulin ettevõttesse eesmärgiga seda oluliselt kasvatada ja börsile viia. Alustades oli meie meeskonnas 90 töötajat ja tootmisüksused ainult Eestis, lisaks üks elektrijaam Lätis. Nüüd tegutseme viies riigis ja meeskonnas on 127 pühendunud töötajat. Pooleliolevate projektide valmimisel on tootmisvõimsus üle kahe korra suurem kui seitse aastat tagasi. Lisaks on Enefit Greenil börsil suur investorkogukond – 64 000 investorit, kellele väärtuse loomiseks oleme ettevõtet arendanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles