Taylor Swifti vara väärtus ületas miljardi piiri (1)

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
Taylor Swift.
Taylor Swift. Foto: Cap / TFS / Scanpix

USA poplaulja Taylor Swift pääses esimest korda maineka majandusajakirja Forbes miljardäride nimekirja.

Swifti vara väärtuseks hinnatakse 1,1 miljardit USA dollarit (1,02 miljardit eurot), kirjutab Briti rahvusringhäälingu BBC uudisteportaal.

Forbesi andmetel on maailmas 2781 inimest, kellel on üle miljardi dollari eest vara. Selliseid inimesi on 141 võrra rohkem kui eelmisel aastal ja 26 võrra rohkem eelmisest rekordist, mis püstati 2021. aastal.

Forbesi rikaste edetabelit juhivad Bernard Arnault (moebrändi Louis Vuitton omanik), Elon Musk (Tesla ja sotsiaalmeediaportaali X omanik) ja Jeff Bezos (Amazoni veebipoe omanik). Arnault' vara on väärt 233 miljardit, Muski 195 ja Bezosel 194 miljardit dollarit.

Taylor Alison Swift (34) on USA laulja ja laulukirjutaja. Ta sai tuntuks 2004. aastal, kuid viimastel aastatel on tema populaarsus tõusnud. Ta on avaldanud 11 albumit. Eemisel aastal alustas ta ülemaailmset kontserttuuri, mis kestab selle aasta lõpuni. Tuuri käigus annab Swift 152 kontserti ning sellest on valminud ka kontsertfilm, mida näidatakse kinodes.

Swifti sissetulek tuleb peamiselt muusikaga tegelemisest, kuid ta on ka näitejana osalenud mitmes filmis ning tal on enda moebränd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles