Kvaliteetsed trükised kiirelt kohale - Pajo trükikoja e-pood teeb tellimise lihtsaks

Pajo Trükikoda
Copy
Foto: Pajo Trükikoda

Suvehooaeg on kohe käes ning viimane aeg on läbi mõelda, kui palju on paber-flaiereid, voldikuid ja etikette ürituste ning teenuste-toodete turundamiseks tarvis. Kui vajad kiiresti ja mõistliku hinnaga reklaamaterjali, visiitkaarte või uut etiketipakki, siis telli need Pajo trükikoja e-poest www.pajoprint.eu.

Oled kohalikul turul tegutsev mikro- või makroettevõtja, väiketootja, teenusepakkuja - Pajo trükikoja e-poes on pisitrükiste tellimine kliendisõbralik ning turvaline. Tasub teada, et toote etikettide puhul, isegi kui tellite väiksema partii, saab Pajo trükikoda pakkuda konkrentsivõimelist hinda.

E-poes on sinu käsutuses mitu toredat virtuaalset abimeest. Kui asud tellima visiitkaarti, lae üles visiitkaardi kujundus ning pane lahtrisse linnuke, märkimaks kas soovid kaarte tavalisel, värvilisel, veekindlal või keskkonnasõbralikul paberil. Pajo trükikojas trükitakse visiitkaardid silmapaistvalt valge ja sametiselt sileda pinnatöötlusega paberile. Täispindade ja keerukamate illustratsioonide puhul kasutatakse kartongi. Suuremate koguste või erimõõtude puhul tuleks saata hinnapäring. Koguse määramisel näed kohe ära ka maksumuse. E-poes saab lihtsa kujundusprogrammi abil kujundada ise trükiseid või veelgi mugavam – valida välja sobiv kujundusmall, vahetada andmed ning ongi kujundus olemas!

Pane soovitud kogus visiitkaarte ostukorvi, tasu kauba eest ning jää ootama kullerit või pakiautomaadi teadet. Tarne on kiire ja tooted kvaliteetsed.

Ägedaid visiitkaardimalle leiab interneti kujundusplatvormidel palju, ent kui soovite investeerida unikaalsesse visiitkaarti, siis pöörduge kujundaja poole.
Mida tasub teada, kui asute kavandama oma esimest visiitkaarti? Enne tellimist laske alati vähemalt ühel inimesel valmiva kaardi infot vaadata, et vältida lihtsaid näpuvigu. Visiitkaardil võiks olla nimi, telefoninumber, e-posti aadress, veebilehekülg, aadress ja tunnuslause. Kui teil on bränd, mille puhul pole ilmselge, mida te teete või millist teenust pakute, siis lisage teenuse lühikirjeldus.

Samas ei ole mõtet panna visiitkaardile liiga palju infot. Privaatsuse huvides jäetakse vahel välja mobiiltelefoni number. Ka ei ole mõtet panna visiitkaardile kodust aadressi – see pole äriregister.

Mida rohkem teavet, seda sagedamini peate visiitkaarti värskendama. Visiitkaarti tasub planeerida alustuseks aastaks.

Vältige oma visiitkaardil madala kvaliteediga fotode või logode kasutamist. Veebisaidilt või Facebooki kontolt kopeeritud logo tundub terav ja kena, kuid visiitkaardile trükituna võib see välja näha udune. Kui te pole kindel, millist faili kasutada, küsige kõigepealt oma kujundajalt. Tõenäoliselt on ta saatnud teile e-posti kaudu kõrge eraldusvõimega .jpg või PDF-faili. Kõrge eraldusvõimega failid peaksid olema ettevõtte logo, kasutatav foto, QR-kood, sotsiaalmeedia ikoonid. Visiitkaardi tekst peaks olema vähemalt kaheksa punkti. See on väikseim tekst, mida visiitkaardile lisada - sõltub sellest, millist kirjatüüpi te kasutate. Tellige oma esimesi visiitkaarte võimalikult vähe. Pole mõtet tellida pooltuhandet kaarti ning isegi 250 kaarti on alustajale palju.

Täpselt samamoodi saad mugavalt tellida Pajo trükikoja e-poe kaudu muud reklaammaterjali: flaiereid, voldikuid, brošüüre, toote etikette ja kleebiseid. Ka kontoritrükiseid ja ürituste trükiseid: plakateid, pileteid, postkaarte, kavasid ja kutseid. Samuti teeb Pajo trükikoda kujundatud firmameeneid - kalendreid, magneteid, kinkekaarte ja muud vajalikku.

Trükikojal on enam kui 25aastane töökogemus. Tänapäevane tehnoloogia koos paindlikkuse ja suutlikkusega teostada erilisi tellimusi on muutnud trükiettevõtte hinnatud partneriks Skandinaavias ja Kesk-Euroopas.

Telli reklaammaterjal Pajo trükikoja e-poest, helista huvi korral +372 5029 841 või tee hinnapäring. Pajos töötavad asjatundjad, kes armastavad oma tööd!

Copy
Tagasi üles