Tuul Mobility kasvatas käivet, kuid on endiselt kahjumis

Copy
Tuul Mobility tõukerattad.
Tuul Mobility tõukerattad. Foto: Sander Ilvest / Postimees / Scanpix

Tuul Mobility OÜ konsolideeritud müügitulu kasvas möödunud aastal 37 protsenti 2,1 miljonilt eurolt 2,9 miljoni euroni ja kahjum vähenes 752 500 eurolt 510 900 eurole.

Mullu teise poolaasta konsolideeritud müügitulu, 1,7 miljonit eurot, kasvas esimese poolaastaga võrreldes 28 protsenti ja aasta varasemaga võrreldes 16 protsenti, teatas Tuul börsile.

Terve 2023. aasta jooksul pakkus ettevõte tõukerataste renditeenust Tallinnas ja Riias. 31. mail taasavas Tuul tõukerataste renditeenuse pakkumise ka Pärnus. Hooajaline Pärnu renditeenus pandi pausile 6. septembril. Tuul soetas märtsis juurde 280 tõukeratast, kasvatades tõukeratta parki üheksa protsenti, mis suunati Eesti ja Läti turule.

2024. aastal on ettevõtte eesmärk jätkata teenuse pakkumist olemasoleva tõukerattapargiga Eestis ja Lätis. Firma soovib olemasoleva tõukerattapargiga kasvatada kliendibaasi ja tulusid, samal ajal parandades operatsioonide ja toetavate funktsioonide efektiivsust, et parandada kasumlikkust. Samuti on plaanis jätkata tarkvarasüsteemide arendamist, mis aitavad neid eesmärke saavutada.

Tuul Mobility on Eesti päritolu ettevõtte, mis alustas elektritõukerataste renditeenuse pakkumist 2022. aastal. Firma võlakirjad on noteeritud Tallinna börsi alternatiivturul First North.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles