Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Tippkokk selgitas, millistel restoranidel läheb majanduslangusest hoolimata hästi

Copy
Orm Oja
Orm Oja Foto: Sander Ilvest

Tippkokk ja ettevõtja Orm Oja rääkis Vikerraadios restoranivaldkonna hetkeseisust ning tõi välja, millised restoranid on praegu edukad.

Oja lisas, et see nišš, kus tema oma restoraniga toimetab, on midagi sellist, mida inimesed tulevad nautima. «Mina ei saa öelda, et käive nüüd kukkunud oleks,» sõnas Oja.

«Ajal, mil inimesed võib-olla üldse kulutavad vähem raha, on restoranis käimine lõpuks ikkagi märgatavalt odavam tegevus kui reisile minek ja restoranis käimist võetakse ikkagi kui millegi tähistamist, lõõgastumist, perega koos olemist. Seda on lihtsam teha mõnes oma meelisrestoranis kui näiteks Dubais,» rääkis Oja.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Orm Oja on Tallinna vanalinnas asuva restorani La Cucina di Orm Oja omanikeringis.

Märksõnad

Tagasi üles