Vormiriietus on sinu ettevõtte visiitkaart

Copy
Foto: ProUniforms

Ametirõivad ei ole lihtsalt rõivad, mida töötajad kannavad tööl olles. Need on esinduslikud, praktilised ja aitavad luua ettevõttele äratuntavat visuaalset identiteeti.

Nõu annab Simon Jersey brändi esindaja ProUniforms OÜ.

Professionaalne välimus
Vormiriietus annab töötajatele professionaalse ja ühtse väljanägemise, mis aitab luua positiivset esmamuljet nii klientidele, kui ka kolleegidele. See näitab ka ettevõtte pühendumust oma maine ja brändi esindamisele.

Identiteet ja sidusus
Vormiriietus aitab töötajatel tunda end osana meeskonnast ja ettevõttest. Ühtne riietus loob tunde ühtsusest ja sidususest ning võib aidata luua tugevamat meeskonnatunnet.

Turvalisus ja eristumine
Teatud töö valdkondades võib vormiriietus olla seotud ka turvalisusega. Lisaks aitab vormiriietus töötajaid selgelt eristada külastajatest või klientidest.

Mugavus ja praktilisus
Hästi kavandatud vormiriietust on sageli kordades mugavam ja praktilisem kanda, kui igapäevaseid riideid. Olgu selleks siis spetsiaalselt kavandatud taskud või lihtsasti hooldatav materjal.

Brändi esindamine
Vormiriietus võib olla ka võimas brändimisvahend, kandes ettevõtte logo või värve. See aitab tugevdada ettevõtte identiteeti ja reklaamida ettevõtet ka väljaspool töökeskkonda.

Foto: ProUniforms

Vormiriided peavad olema kvaliteetsest ja hingavast kangast ja neid peab olema mugav kanda, et töötajad end terve tööpäeva jooksul enesekindlalt ja hästi tunneksid.

Töörõivad peavad olema funktsionaalsed, et saaks näiteks erinevaid töövahendeid taskutesse paigutada. Kindlasti peavad olema vormiriided kvaliteetsest materjalist, et neid oleks lihtne hooldada ja pesta. Oluline on, et need püsiksid korralikud ja esinduslikud, ning ei veniks välja või värvid ei tuhmuks.

Foto: ProUniforms

Vormiriiete värv on oluline, eriti kui need peavad vastama ettevõtte brändi värvidele või olema ühtsed organisatsiooni sees. Ka suuruste valik peab olema piisav, et iga kehakujuga töötaja leiaks endale kõige mugavama.

Kui rõivastega tekib ettenägematuid muresid, siis on äärmiselt oluline, et olukorrale leitakse kiiresti lahendus. Ka siis kui ettevõttesse tulevad uued töötajad, on oluline, et nad saaksid kiiresti oma töörõivad kätte.

Kõik ülaltoodu on meile, ProUniformsile, äärmiselt oluline ja lähtuvalt sellest aitame teie ettevõttel leida teie töötajatele sobiv vormiriietus, arvestades teie ettevõtte individuaalsust, omadusi ja väärtusi.

Meie koostöö teie ettevõttega algab sellest, et kuulame ära teie soovid ja vajadused. Kaardistame kogu protsessi ja tutvume ettevõtte visiooni ja brändinguga. Saadud info põhjal loome esialgse visuaali pildimaterjalist, kangastest ja suuruste näidistest.

Teie ettevõttele vormiriideid valides leiame täpselt need, mis aitavad luua atmosfääri, mis sobituks ettevõtte interjööri, omaduste ja identiteediga.

Kuna kõiki ametiriideid müüme valmiskaubana, siis seetõttu on ka tarne kiire. Väljavalitud töörõivaste laokaup jõuab Eestisse tavaliselt kahe nädala jooksul.

Kuigi meie kangad on läbinud Martindale kestuvse testid, mis tagavad kõrge kvaliteedi, siis viimasena juhendame ja anname juhiseid, kuidas vormiriietust hooldada nii, et need kestaksid veel kauem. Vormiriietuse korrektne kandmine ja selle pikaealisuse tagamine on väga oluline. Mitme komplekti omamine võimaldab vaheldumisi riietust kanda, andes üksikutele komplektidele puhkust ja vähendades igaühe kulumist. Kokkuvõttes, hoolikas hooldus ja mitme komplekti vormiriietuse omamine tagavad, et teie esinduslikkus ja professionaalsus säilivad igapäevases töös.

Foto: ProUniforms

Meie tööriiete põhikollektsioon on püsiv aastast aastasse! Ja olemasolevatele lisandub igal aastal uusi värve ja mudeleid.

Meil ProUniformsis on üle 30 aastane kogemus ametirõivastega ja on au esindada maailmakuulsaid brände nagu Simon Jersey, Brook Taverner, BP® WORKWEAR ja Malfini.

Hiljuti lisandusid meie portfelli ka Dickies ja Cherokee Medical brändi vormiriided USA-st. Nende uuendusliku kanga tehnoloogia alusel valmistatud meditsiiniriided on väga kandjasõbralikud, kergest hingavast materjalist, vastupidavad, venivad ja soodsate hindadega! Antud bränd sobib ideaalselt meditsiinitöötajatele, massööridele, füsioterapeutidele või veterinaaridele.

Kogu meie valikuga saate tutvuda meie e-poes.

Miks valida meid oma koostööpartneriks?

* Suudame teie firmale luua ilme, mida hindavad nii kliendid, kui ka töötajad.

* Meie ametirõivad aitavad teil teistest eristuda ja jääda omanäoliseks.

* Tööriiete põhikollektsioon on püsiv aastast aastasse. Pakume kvaliteetseid, mugavaid ja vastupidavaid tööriideid erinevatele ametialadele.

* Enamus rõivastele on võimalik tikkida või trükkida ettevõtte logo.

* Tööriideid on mugav tellida e-poest ja minna tellimusele järele pakiautomaati või kasutada kulleriteenust. Töörõivaste laokaup jõuab Eestisse kiiresti, tavaliselt kahe nädala jooksul.

* Ametirõivaste näidistega on võimalik tutvuda meie salongis Pirital, Tallinnas.

Meie eesmärk on lihtne: Aitame muuta teie elu lihtsamaks, valides teile mugavad, suurepärase väljanägemisega ja vastupidavad vormirõivad! Kõikidele ametialadele leidub sobiv riietus, mudel ja värv.

Meid on usaldanud Eesti tuntumad ja suuremad ettevõtted nagu näiteks Radisson Blu Hotels, Hestia Hotels, SEB Baltics, AirBaltic, Tallink, Meresuu Spa Hotel, Swissotel ja seda aastast aastasse. Meie abiga on endale vormiriided leidnud ka paljud restoranid, kohvikud ja meditsiiniasutused nii Eestis, Soomes, Lätis kui ka Leedus.

Võta meiega ühendust ja tõstame koos teie ettevõtte väärtust läbi kvaliteetse vormiriietuse.

https://simonjersey.eu/

Copy
Tagasi üles