Binance Käivitab Ambitsioonika Web3 Haridusprogrammi: Kas Olete Valmis Tulevikuks?

Binance
Copy
Foto: Shutterstock

Maailm on kiires muutumises ja arengus. Alles oli see aeg, kui tekkisid esimesed mobiiltelefonid ja lauatelefonid kadusid. Suhteliselt kiirelt on toimunud interneti ja nutitelefonide areng. Suurem osa meist ei kujuta elu ette ilma antud seadmeteta, sest kogu elu on seotud erinevate tehnoloogiatega. Kui mitte juba praegu, siis varsti on käes aeg, kus me ei saa enam üle ega ümber krüptovaluutadest, blokiaheladest, Web3-st - mida võib ka nimetada uue interneti ajastuks.

Kuna digitaalse rahanduse maailm aina areneb ja kasvab, siis seda enam on ülioluline omada põhjalikke teadmisi Web-3st ja plokiahelast. Ülemaailmse plokiahela ökosüsteem Binance, mis on oma kauplemismahu poolest maailma suurim, pakub hulgaliselt erinevaid õppematerjale ja kursusi. Binance üks suurtest eesmärkidest on muuta plokiahela ja web3 haridus kättesaadavamaks, eesmärgiga nii harida, kui ka kaitsta kasutajaid ning edendada finantsinnovatsiooni.

Web3 ja plokiahela haridus muutub järjest tähtsamaks, kuna aina rohkem inimesi hakkab digitaalse rahamaailma vastu huvi tundma ja seda kasutama. Üleminek traditsioonilistelt finantssüsteemidelt detsentraliseeritumatele ja digitaalsele ökosüsteemile nõuab enamat kui tehnoloogia arengut. See nõuab antud tööstusharult vastava hariduse ja vastutustunde jagamist, mis aitab inimestel targemalt ja turvalisemalt navigeerida.

Kuigi suurem osa inimestest on juba krüptost midagi siit ja sealt kuulnud, siis valdav enamus ei ole teadlik, mida see maailm endast täpselt ette kujutab. YouGovi ja Consensysi 2023. aastal läbiviidud küsitluses selgus, et 92% vastajatest on krüptost kuulnud, kuid vaid ainult 8% vastanutest teadsid, mida kujutab endas plokiahel ja Web3. Ja lisaks ka suurem osa krüptovarade omanikest vajab jätkuvalt haridust, et Web3 ja plokiahela tehnoloogiaid tõhusalt mõista ja kasutada.

Binance aitab seda lõhet ületada!

Binance on võtnud suuna, et teavitada ja harida rohkem kasutajaid nende kauplemise teekonnal ja edasisel kasutuselevõtul krüptomaailmas. Binance on loonud 2018. aastal spetsiaalse haridusplatvormi nimega Binance Academy, mis on aidanud miljonitel inimestel üle kogu maailma digitaalse rahanduse maailma tundma õppida, pakkudes tasuta erinevaid artikkleid, veebikursuseid, õppeprogramme ja töötubasid. Antud platvorm hõlmab endas ka üle 500 hariva artikli ja sõnastiku, mis sobivad nii algajatele, kui ka edasijõudnutele. Need hõlmavad endas kõike alates turvalisusest, kuni tehnilise analüüsini. Ja mis oluline, siis neid saad lugeda ka oma emakeeles! Ja tänaseks päevaks on need jõudnud rohkem kui 27. miljoni silmapaarini, kellel on huvi plokiahela, Web3 või krüpto vastu.

Foto: Binance

Binance peab haridust kasutajakaitse võtmeks ja üldise kasutajakogemuse oluliseks osaks, ning antud haridust püütakse integreerida kasutajate teekonna igasse etappi. Ka Binance Academy teeb jätkuvalt koostööd mainekate haridusasutustega üle kogu maailma, et korraldada plokiahela tehnoloogia töötubasid. Osaleda on saanud juba üle 19 000 üliõpilase rohkem kui 200-st ülikoolist ja 45-st riigist. Uskudes hariduse jõudu, tehnoloogia arengut ja järgmise miljardi inimese kaasamist Web3-e, püüab Binance pakkuda keskkonda, mis võimaldab ja julgustab inimesi õppima kõike plokiahelast ja Web3-st.

Binance'i kaasasutaja Yi He ütles: "Web3 sektor areneb ja kasvab kiiresti. Seetõttu peame oluliseks varustada inimesi vajalike teadmistega – see on meie missioon, mille Binance’is oma südameasjaks võtame. Valdkonna liidrina oleme pühendunud innovatsiooni edendamisele mitte ainult oma tehnoloogia kaudu, vaid ka muutes hariduse kõigile kättesaadavaks.”

Kuigi Binance on algselt ja suuresti krüpto kauplemisplatvorm, siis on nad võtnud endale kohustuse tagada, et kasutajad mõistaksid põhjalikult investeerimisega kaasnevaid võimalikke riske ja aitaksid kasutajatel ohutult toimetada. Binance vaatab regulaarselt üle ja uuendab kauplemisalast teavet, et aidata oma kasutajatel olla kursis valdkonna viimaste riskide ja arengutega. Eesmärk on varustada kasutajaid vajalike tööriistade ja teadmistega, et teha teadlikke otsuseid, olles teadlikud kaasnevatest riskidest ja ohtudest.

Rohkem lugemist antud teemal leiate siit: Binance ja Web3 haridus

Copy
Tagasi üles