Tugeva karkassiga kaarhall sobib külmaks laohooneks

Nordhall
Copy
Foto: Nordhall

Eeskätt sobivad OÜ Termet poolt toodetavad tugeva karkassiga PVC kaarhallid just põhjamaisesse kliimasse. Neid vastupidavaid kaarhalle kasutavad Eestis enamasti põllumehed, kes hoiustavad neis suure pindalaga hallides põllutehnikat, aga ka näiteks vilja. Samas sobib see angaar vastava sisustuse lisamisel ka lambalaudaks. Väiksemad kaarhallid kõlbavad hästi autosuvilate, paatide jms hoidmiseks.

Foto: Nordhall

Kõik Nordhalli kaarhallide mudelid on ettevõte ise välja töötatud. Termetis toodetud halli suur eelis on see, et selle karkass on tugev. Mudelivalikus on ka angaare mille katuse ruutmeeter peab taluma kuni 2,7 tonni raskust lumekoormust kuigi tegelikkuses kaarhall praktiliselt ei hoiagi lund peal – see libiseb lihtsalt maha. Nordhalli karkassi metalldetailid on nii seest kui väljast tsingitud ja kuumtsingitud tooted peavad kaua vastu. Suurematele hallidele on võimalus paigaldada nii veekindlast vineerist liuguksi kui ka ülestõstetavaid garaažiuksi.

Masstoodangut ei tehta, tootja on paindlik ja tuleb ostja soovidele vastu, tehakse nii-öelda rätsepaülikonda. Halli pikkus, kõrgus, uste asukohad ja PVC katte värv on kliendi otsustada. Kui vaja, pannakse kaarhallile ka rattad alla. Nii on tehtud, sest klient soovis, et halli saaks asfaltplatsil nihutada vastavalt vajadusele.

Foto: Nordhall

Nordhalli kaarhall ei vaja vundamenti, halli raam ankurdatakse vaiadega maa sisse. Olenevalt halli suurusest kulub paigaldamisele kaks-kolm päeva.

Nordhalli ruutmeetri keskmine hind jääb 70 euro kanti, investeering halli tasub ennast igati ära, sest PVC kate peab vastu lausa 25-30 aastat.

Ettevõtte omaniku ja tegevjuhi Margus Griffeli sõnul on nende põhiturg Soomes. Veel mõni aeg tagasi oli aastas müüdud hallide kogupindala ligi 15 000 ruutmeetrit, tootmismahud on püsinud stabiilsena vaatamata heitlikele aegadele.

Foto: Nordhall

Rohkema info saamiseks saada e-mail: margus@termet.ee või helista 53 49 22 50, hinnapakkumist saad küsida siit.

Copy
Tagasi üles