Palgad avalikuks: Lidl hakkab avaldama töökuulutustes töötasu

PM Majandus
Copy
Lidl otsustas Eesti turul avalikustada kõikide vakantsete  tööpositsioonide palgad.
Lidl otsustas Eesti turul avalikustada kõikide vakantsete tööpositsioonide palgad. Foto: IMAGO/Michael Gstettenbauer/Scanpix

Alates märtsist hakkab Lidl avaldama lisaks poetöötajate töötasule ka peakontori töökuulutustes ametikoha töötasu. Selle otsusega on Lidl esimene jaekett Eesti turul, kes kandideerijatele kõikide positsioonide palgad avalikustab.

«Soovime tõsta veelgi meie atraktiivsust tööturul ja äratada usaldust Lidli kui tööandja vastu. Töötasu avaldamine võimaldab tõhustada värbamisprotsessi, aga ka suurendada meie palkade läbipaistvust töötajate seas. Meil on paigas palgastruktuur, mis tagab võrdse töötasu samal tasemel töötavatele inimestele ja ennetab seeläbi ka soolist palgalõhet,» ütles Lidl Eesti ja Lidl Läti personaliosakonna juht Liina Kippasto pressiteate vahendusel.

Alates Eesti turule jõudmisest on Lidl Eesti avalikustanud poetöötajate töötasu ja pakkunud ettevõtte teatel ka jaekaubanduses keskmisest kõrgemat palka. Kõikidele Lidli töötajatele pakutakse ka mitmeid hüvesid, mis aitavad neil oma vaimse ja füüsilise tervise eest hoolt kanda: täiendav tervisekindlustus, spordikompensatsioon ja haigushüvitis alates teisest päevast. Lisaks annab Lidl töötajatele sünnipäeva puhul vaba päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles