Grab2Go jäi mullu 416 700 euroga kahjumisse

BNS
Copy
Mehitamata mugavuspoodide ja apteegi tehnoloogiate ettevõte Grab2Go.
Mehitamata mugavuspoodide ja apteegi tehnoloogiate ettevõte Grab2Go. Foto: BENU

First North turul noteeritud jaemüügilahenduste ettevõte Grab2Go jäi 2023. aastal 21 300-eurose käibe juures 416 700 euroga kahjumisse, kusjuures aasta varem oli tulemus sarnane: 8900 euro suuruse müügituluga kujunes kahjumiks 421 900 eurot.

Aasta lõpu seisuga oli ettevõtte bilansimaht 855 933 eurot ja ettevõtte omakapital 838 809 eurot, mis moodustas 98 protsenti bilansimahust, teatas ettevõte börsile.

Grab2Go müügistrateegia fookuses on apteegid, tanklad ja mugavuspoed. Apteekide sektoris on Grab2Go teinud pilootprojekti koostöös Rapla Risti keskuse Benu apteegiga, kuhu paigaldati Grab2Go esimene seade septembris 2022. Kuna tegemist on selles valdkonnas uudse lahendusega, siis koostöös ravimiametiga toimusid täiendavad muudatused ja testimised, et seadme pakutav ohutus ja kvaliteet vastaksid samaväärselt tavaapteegiteenuse nõudmistele. Ametliku kuuekuulise tähtajalise loaga käivitati Grab2Go esimene seade mullu 29. märtsil.

Tanklakettide sektoris teatas Grab2Go 9. augustil, et on allkirjastanud kavatsuste kokkuleppe Terminal AS-iga, et luua autonoomse iseteeninduspoe lahendus. Koostöö on hetkel ootel seadmele sobiva asukoha leidmiseni. Mugavuspoodide sektoris on ettevõttel jätkuvalt koostööleping R-Kioskiga. Koostöö on hetkel kliendi asukoha ja ajalise planeeringu faasis.

Mugavuspoodide sektori edendamise ja laiema klientidele lahenduse tutvustamise osana paigaldab ettevõte tehnoloogia Ülemiste City linnakusse ning avame koostöös operaatoriga müügikoha 2024. aasta teise kvartali alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles