Laoteenus e-poodidele, säästmaks oma aega, närve ja raha!

Nordics OÜ
Copy
Foto: Shutterstock

Mingil põhjusel on e-poe omanikel tekkinud arusaam, et täisteenuslahenduste või laoteenuste sisseostmine on kallis lõbu. Üks põhjus on kindlasti see, et kodumaal pole veel piisavalt palju laoteenuseid pakkuvaid ettevõtteid, kellest midagi kuulda oleks olnud. Teine põhjus on see, et keegi pole väga rääkinud, et mida antud teenus täpsemalt ette kujutab ja mis see üldse maksta võib.

Alustame esmalt sellest, et mis üldse on täisteenuslahendus (fulfilment/3PL - third-party-logistics) e-poodidele?

Teie olete ettevõtja ja omate toimivat e-poodi. Olgu teil e-poes müügiks kas väiksemõõtmelised tooted nagu näiteks seebid või siis müüte te suuremõõtmelisi tehnikaseadmeid, autorehve või mida iganes. Esmalt on teil vaja kaup endale tellida, see üle kontrollida ja kuskil ladustada. Järgmisena on teil vaja kogu kaup inventeerida ja siduda laoprogrammidega. Kõige lõpuks, kui klient on edukalt teie e-poest ostu sooritanud, siis on teil vaja kaup laost üles otsida, hoolikalt pakendada ja see kliendile kulleriga või postiautomaati saata. Kindlasti tuleb ette ka juhtumeid, kus klient otsustab toote tagastada.

Kogu antud protsessi võibki nimetada e-poe täisteenuslahenduseks, mis on tegelikult päris suur aja-, ruumi- ja raharöövel. Ja teie, kui ettevõtte juht peaksite suunama enda fookuse ettevõtte põhitegevusele, müügile ja kvaliteetsele klienditeenindusele.

Siin tulemegi mängu meie Nordics OÜ, kes me oleme spetsialiseerunud täisteenuslahendustele e-poodidele. Meie eesmärk on muuta teie e-kaubanduse operatsioonid sujuvamaks, efektiivsemaks ja kasumlikumaks.

Foto: Nordics OÜ

Me võtame füüsiliselt kauba vastu tarnijaltelt. Kontrollime saadetiste koguse ja seisukorra üle vastavalt tellimusele ja saatedokumentidele. Tuvastame vigastatud või puudulikud üksused ja dokumenteerime need. Sisestame kaubad süsteemi, kategoriseerime ja määrame asukoha laos.

Teenuse osutamiseks kasutame Ongoing Warehouse laohaldustarkvara, millega haldame kogu logistikaprotsessi täpselt, efektiivselt ja läbipaistvalt. Sellega vähendame inimlikke vigu ja liigset paberitööd. Meie ülesandeks jääb ühendada teie e-pood Ongoing laohaldustarkvaraga, läbi mille toimuvad kiiremad ja täpsemad tellimuste täitmised - see aga vähendab tarneaegasid ja suurendab kliendirahulolu.

Kauba pakendamine ja väljastamine toimub vastavalt teie soovidele. Pakendile lisatakse kõik vajalikud saatmis- ja identifitseerimismärgised. Samuti lisatakse vajadusel kliendile suunatud teave. Arvestame kõiki erisoove ja oleme paindlikud leidmaks lahendusi, mis on kliendile parimad.

Foto: Nordics OÜ

Teeme koostööd Eestis juhtivate kullerfirmadega Smartpost Itella, DPD, Omniva ja Venipak. Soovi korral on võimalus ise valida, millist transpordipartnerit eelistate.

Siit võib ekslikult jääda mulje, et kogu antud täislahendusteenus on kallis. Kuid me võime oma ja klientide kogemuse põhjal väita, et teie võidate igal juhul ajas, mis on üks tähtsamaid ressursse ettevõtluses. Teie e-pood saab õnnelikumad kliendid, kuna kauba tarne toimub üldjuhul samal päeval. Ja paljud kliendid on võidus ka rahaliselt, kuna Nordics OÜ ostab teenust suuremahuliselt sisse. Olgu selleks siis kas pakkematerjalid, et teie kaupa korralikult kaitsta ja pakendada või siis postiteenuse kasutamine, mida saame pakkuda soodsamate hindadega, kuna saadame tuhandeid pakke päevas.

Ka hoiustamisel lähtume põhimõttest, et me ei rendi klientidele rohkem pinda, kui teil reaalselt vaja läheb. Hoiustamiseks võib rentida väikekaubariiuli või euroaluse - ei pea rentima suuri ruume ja selleks ülearu raha kulutama.

Seega teie kui ettevõtja saate oma e-poe kaupa soodsalt hoiustada, soodsalt saata ja lisaks hoiate oma väärtuslikku aega kokku. Teil jääb ära kogu logistika, hoiustamine, pakkimine ja saatmine.

Võta julgelt meiega ühendust! Leiame teile sobiva lahenduse ja näed, kuidas teie ettevõtmine muutub paremaks ja suuremaks!

Teie tark partner e-kaubanduses

Nordics.ee

Copy

Märksõnad

Tagasi üles